Stadion: Stade Louis II
Overige zondagavondwedstrijden
Ruben Claesen

Nancy – Auxerre 1-0

Auxerre is er niet in geslaagd de eerste winst van het seizoen binnen te halen. Benjamin Gavanon bezegelde het lot van Auxerre een kwartier voor tijd op strafschop.

Valenciennes – Rennes 3-1

De start van Rennes is zo mogelijk nog dramatischer. Het ging met 3-1 onderuit op het veld van promovendus Valenciennes, dat zich met deze zege in de middenmoot nestelt. Nochtans begon Rennes niet onaardig: Jimmy Briand bracht de bezoekers na twintig minuten op voorsprong. Maar in de tweede helft liep het mis. Laurent Dufresne (2x) en Yacine Bezzaz zorgden voor de eerste zege van Valenciennes in de Ligue 1.

Monaco – Sedan 2-1

Ook Monaco won zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen Sedan bracht Kallon de Monegasken na een halfuur op 1-0. Modesto verdubbelde de tussenstand nog voor de rust. Sedan kwam nog wel terug tot 2-1 na een eigen doelpunt van Bolivar, maar meer zat er niet in.

Saint-Etienne – Lens 3-2

De slotwedstrijd van de vierde speeldag werd een erg fraai kijkstuk. Yohan Demont bracht Saint-Etienne met een own goal op voorsprong, Ilan en Feindouno breidden die kloof verder uit. Maar in het laatste kwartier kwam Lens nog flink opzetten. Ilan trapte in eigen doel en toen Jussie een strafschop omzette, kwam de spanning weer terug in de wedstrijd. Maar een derde doelpunt van Lens kwam er niet meer, 3-2 was de eindstand.