Stadion: Stade de l'Aube
Overige zaterdagavondwedstrijden
Ruben Claesen

Sochaux – PSG 3-2

Het gaat niet goed met PSG. De voormalige topploeg miste ook dit seizoen weer zijn competitiestart en ging met 3-2 ten onder op Sochaux. Voor de rust brachten Karim Ziani en Badara Séné Sochaux op 2-0. In de tweede helft kwam PSG terug. Twee keer wist Pauleta te scoren, maar in de slotfase liep het toch mis voor de hoofdstedelingen. Karim Ziani zorgde met zijn tweede van de avond voor de 3-2 eindstand.

Lorient – Nantes 3-1

Pierre-André Gignac zou de matchwinnaar worden. Met drie doelpunten in de eerste helft bracht hij de promovendus op rozen. Daar tussenin wist Frederic Da Rocha nog de 2-1 te scoren, maar meer doelpunten kon Nantes niet meer scoren.

Troyes – Toulouse 1-2

Laurent Batlles bracht de bezoekers na twintig minuten op voorsprong. Na de rust verdubbelde Achile Emana de tussenstand. Benjamin Nivet wist nog tegen te scoren, maar een gelijkmaker zat er voor de thuisploeg niet meer in.