Stadion: Stade August Bonal
Aruna leidt Lens opnieuw naar zege
Ruben Claesen

Sochaux – Lens 0-3

Lens heeft zonder problemen Sochaux verslagen. Met 0-3 was het team van Aruna Dindane veel te sterk voor de thuisploeg. Het was Aruna zelf die Lens al na tien minuten op voorsprong bracht. Na de rust ging Lens op hetzelfde elan verder. Eerst verdubbelde Keita de score, op het uur maakte Jussie er 0-3 van.

Saint-Etienne – Auxerre 2-3

Auxerre heeft een knappe uitoverwinning behaald op Saint-Etienne, het ging er op de valreep winnen met 2-3. De thuisploeg was immers goed gestart: Ilan opende de score al na negen minuten. Maar Auxerre vocht terug en kwam vlak voor rust op gelijke hoogte na een treffer van Mathis. Meteen na rust kwam de thuisploeg weer op rozen: Dernis maakte er 2-1 van. Maar in het slotkwartier zou het toch nog foutlopen voor Les Verts. Eerst maakte Akale gelijk, en in de blessuretijd zorgde Benoît Cheyrou voor de zege. Landgenoot Luigi Pieroni (Auxerre) mocht tien minuten voor tijd invallen.

Nancy – Rennes 0-0

Saaie wedstrijd zonder doelpunten, met slechts twee noemenswaardige feiten. Allereerst werd Bruno Cheyrou al na een kwartier met een tweede (!) gele kaart uitgesloten, en ex-topschutter van de Jupiler League Dosunmu mocht tien minuten voor tijd invallen.