monMonaco
Le Mans
1-0
1-1
24' Ndri Romaric (pen)

Monaco – Le Mans 2-1

Monaco heeft eindelijk nog eens kunnen winnen. In het eigen Stade Louis II versloeg het hoogvlieger Le Mans met 2-1. Yaya Touré opende al na tien minuten de score, maar Romaric maakte op strafschop gelijk. Diep in de tweede helft hield Menez de punten toch thuis.

Lille – Nice 1-0

Het gaat niet zo goed met Lille. De afgelopen speeldagen liet het enkele steken laten (onder andere nederlagen tegen Toulouse en Lyon), maar nu kon het de punten toch thuis houden. Daarvoor had het genoeg aan een goal van Fauvergue, twintig minuten voor tijd.

Sedan – Rennes 1-0

Een saaie wedstrijd werd beslist door Noro, die vijf minuten voor rust een strafschop benutte.

Lorient – Troyes 0-0

Nog vervelender dan de wedstrijd hierboven en bovendien doelpuntenloos: daar gaan we niet al te veel woorden aan vuil maken.