Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stade Gerland
Ook Lyon kan niet winnen en blijft derde
Ward Callens

Lyon is er niet in geslaagd op gelijke hoogte te komen met leiders Bordeaux en Montpellier. Tegen Saint-Etienne kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Het zag er lange tijd erg beroerd uit voor Lyon. Nog voor rust keek de thuisploeg al tegen een 0-1 achterstand aan, na een doelpunt van Emmanuel Riviere. Saint-Etienne, zeventiende in de Ligue 1, leek op weg naar een stunt, maar kreeg tien minuten voor tijd toch nog een tegendoelpunt.

Lisandro Lopez nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Tot meer was Lyon echter niet meer in staat, en zo bleef het steken op een teleurstellend 1-1 gelijkspel. Na de gelijkspelen van Bordeaux en Montpellier heeft Lyon zo een uitgelezen kans gemist om zich mee op kop te zetten in het klassement.