Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stade Francis-Le Blé
PSG wint opnieuw

Paris Saint-Germain staat voorlopig alleen aan de leiding na een 0-3 zege in en tegen Brest. Het verschil werd gemaakt in de tweede helft.

Tegen het stugge Brest had PSG het in eerste instantie niet erg makkelijk. Iets na het halfuur kreeg Sissoko een rode kaart bij de thuisploeg, waardoor de Parijzenaars meer dan een helft met een man meer mochten spelen.

Tien minuten na rust brak wie anders dan Zlatan Ibrahimovic de ban voor de bezoekers. Twintig minuten voor tijd werd Gameiro ingebracht, die voor zijn invalbeurt bedankte door enkele minuten later de score verdubbelde voor PSG. Mendy maakte het voor de thuisploeg nog wat erger dankzij een eigen doelpunt in de laatste minuut.

Door de zege van PSG komt het voorlopig alleen aan de leiding en zet het Lyon en Marseille onder druk. Brest blijft hangen in de rechterkolom van de stand.