Ligue 1: Batsman en Dirar scoren, maar ...

Michy Batshuayi en Nabil Dirar scoren, maar winnen beiden niet

Olympique Marseille verloor in eigen huis van het verrassende Angers, Monaco had bloed zweet en tranen nodig om in Guingamp de drie punten te pakken. Met dank aan Michy Batshuayi en Nabil Dirar.

Guingamp - Monaco 3-3

Monaco wilde weer helemaal mee spelen om de Europese plekken in de Ligue 1. Maar makkelijk was het allerminst voor de club van Nabil Dirar.

Silva opende dan wel de score, via Privat (ex-Gent) werd het snel 1-1. En ook de volgende keer dat de bezoekers op voorsprong kwamen was het feestje van korte duur.

Tot Dirar er zich dus ging mee gaan moeien. Fabinho lepelde hem de 2-3 aan en zo pakten de Monegasken alsnog de drie punten. Leek het toch: Benezet zorgde in de slotminuut voor een puntje voor zijn team.

Marseille - Angers 1-2

Batshuayi startte in de basis, maar kon niet vermijden dat zijn team halfweg de tweede helft tegen een 0-2 achterstand aankeek. Mangani opende de score vanop de stip, Thomas verdubbelde in de tweede helft de bezoekende voorsprong.

In het slotkwartier kreeg ook Marseille nog een strafschop. Die werd omgezet door Michy Batshuayi, maar dat volstond niet om de nederlaag te voorkomen. Marseille blijft zo in de rechterkolom hangen.

27/09/2015 14:00Marseille - Angers1-2
27/09/2015 17:00Guingamp - Monaco3-3
27/09/2015 17:00Montpellier - Lorient2-1
27/09/2015 21:00Saint-Etienne - Nice1-4