Stadion: Parc Des Princes
Tegen deze oorlogsmachine moet Anderlecht het dus opnemen... Neymar, Cavani en... Meunier maken gehakt van Bordeaux (met beelden)

PSG won met 6-2 van Bordeaux

Anderlecht zond dit weekend een scout naar Parijs om PSG-Bordeaux te bekijken. Benieuwd of die zijn scoutingsboekje groot genoeg was om alles op te schrijven. Deze sterrenploeg is gewoon een machine die over alles en iedereen dendert.

Na 20 minuten was de match al gespeeld. Vijf minuten gespeeld en Neymar stond al op het scorebord. De Braziliaan schoot een vrije trap binnen alsof hij in zijn tuin aan het oefenen was. Fenomenaal!

Daarna bood hij zijn spitsbroertje Cavani - met wie alle plooien blijkbaar zijn gladgestreken - de 2-0 aan na een fantastische combinatie met Mbappe. Een ontplooiing van talent zoals we ze nog niet veel zagen.

En ook Thomas Meunier pikte zijn goaltje mee. Voorzet van de linksback, overstapje van Mbappe en Meunier die de bal in het dak van het doel plaatste. Het leek gewoon veel te gemakkelijk. We schrijven dus 21 minuten ver. De 3-1 van Sankharé werd een voetnoot in het hele verhaal.

Nog voor de rust maakte Neymar vanop de penaltystip - ja, daar is dus ook duidelijkheid over - zijn tweede. En Draxler maakte er 5-1 van. Na de rust hield PSG zich wat in, maar natuurlijk moest Mbappe zelf zijn doelpuntje ook nog meepikken voor de 6-1. Uiteindelijk werd het nog 6-2.

30/09/2017 17:00PSG - Bordeaux6-2
30/09/2017 20:00Dijon - Strasbourg1-1
30/09/2017 20:00Guingamp - Toulouse1-1
30/09/2017 20:00Nantes - Metz1-0
30/09/2017 20:00Rennes - Caen0-1