Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Juventus Stadium
Overzicht Italië: Juventus en Napoli foutloos, ook AC Milan kan winnen

In Italië is Juventus alweer een stapje dichterbij een nieuwe titel gekomen. Het won in eigen huis van Parma. Ook Napoli en AC Milan wonnen hun duel.

Juventus - Parma 2-1

Juventus Turijn heeft ook vanavond weer een nieuwe stap naar de Italiaanse titel gezet. Tevez zette op het halfuur met twee doelpunten binnen vijf minuten de Oude Dame op weg naar alweer een overwinning.

Molinaro wist nog te milderen voor de bezoekers, maar punten afpakken van het ongenaakbare Juventus zat er niet meer in. In de stand loopt de club uit Turijn tot 14 punten weg bij eerste achtervolger AS Roma.

Catania - Napoli 2-4

Napoli moest het in Catania zonder een geblesseerde Dries Mertens zien te stellen. Met het oog op de topper tegen Juventus komend weekend was elk puntenverlies uit den boze voor de Zuid-Italianen.

En uiteindelijk werd het een makkelijke overwinning voor Napoli. Bij de rust stond het - dankzij onder andere twee doelpunten van Zapata - al droogweg 0-4. Na de koffie lieten de bezoekers betijen en kwam de thuisploeg nog wat opzetten, maar verder dan een dubbele eerredder kwamen ze niet.

Fiorentina - Milan 0-2

Ook AC Milan wist nog eens de volle buit te pakken. Mexes opende halfweg de eerste helft de score, maar het was wachten op een mooie vrije trap van Balotelli voordat de Milanezen zeker waren van hun eerste overwinning in zes wedstrijden. We geven u nog de vrije trap van Balotelli even mee: