Datum: 23/11/2019 15:00
Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadio Atleti Azzurri d'Italia
Juventus pakt de volle buit bij Atalanta (dankzij Higuain) na een felbevochten wedstrijd
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Juventus won met 1-3 op het veld van Atalanta Bergamo

Juventus heeft een bijzonder belangrijke overwinning geboekt op het veld van Atalanta Bergamo. De Italiaanse landskampioen had het lang erg moeilijk, maar een uitstekende Gonzalo Higuain trok hen over de streep.

Geen Timothy Castagne bij Atalanta, de Rode Duivel begon op de bank. Maurizio Sarri moest het bij Juventus doen zonder de geblesseerde Cristiano Ronaldo. Higuain, Dybala en Bernardeschi kregen voorin hun kans.

In de eerste helft kregen we met liefst zes gele kaarten heel erg veel strijd te zien. Atalanta zette hoog druk en daar had Juventus het helemaal niet makkelijk mee. Net na de pauze bracht Robin Gosens Atalanta op voorsprong. De Oude Dame leek niet in staat om de situatie nog om te draaien, maar toen stond Gonzalo Higuain op. De Argentijn flitste twee keer en zette Juve zo op 8 minuten tijd op voorsprong. Dybala maakte er in het slot nog 1-3 van. Juventus blijft na dit weekend zeker nog aan de leiding staan van de Serie A. Het heeft nu een voorsprong van vier punten op Inter dat nog op bezoek gaat bij Torino.