Slechte voorspellingen voor Waasland-Beveren, maar: "Elk jaar slagen we erin om de nodige punten te halen"

Nils Wens
| 5 reacties
Slechte voorspellingen voor Waasland-Beveren, maar: "Elk jaar slagen we erin om de nodige punten te halen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Volgens verschillende media ziet het er niet goed uit voor Waasland-Beveren, maar de supporters zelf zijn strijdvaardig. Ze geloven ook dit seizoen in een goede afloop.

Het seizoen is nog niet begonnen, maar volgens verschillende prognoses ziet het er niet goed uit voor Waasland-Beveren. Volgens de meeste mensen is dat de club dat zou degraderen. enkele supporters zien dat anders.

"Elk jaar heeft W-B hetzelfde probleem: sterkhouders gaan weg omdat ze een kleine club zijn en dan is het moeilijk om degelijke vervangers te halen. Elk jaar slagen ze er toch in om de nodige punten te halen en dit jaar zal dat niet anders zijn."

Sleutelspelers

Er zijn al enkele sleutelspelers vertrokken. Die spelers zullen wel gemist worden. "Davy Roef heeft W-B meermaals recht gehouden en was een van de meest constante sluitstukken uit de JPL, anderzijds is het verlies van Nana Ampomah een aderlating, de man die heel regelmatig scoorde, fouten uitlokte en vooral heel onvoorspelbaar is. Met Boljevic vertrok dan weer een garantie op een 10-tal assists per seizoen."

Toch zal er volgens Arno Coppens, een lid van supportersclub WB United, geen andere sleutelspeler meer vertrekken. "We denken dat er geen sleutelspelers meer mogen vertrekken. Er zullen ongetwijfeld duidelijke afspraken gemaakt zijn over eventuele transfers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties