Custovic treft in duel tegen Club voormalig staflid: "Betere opportuniteit gekregen"

Custovic treft in duel tegen Club voormalig staflid: "Betere opportuniteit gekregen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Club Brugge is meteen toch een bijzondere affiche op de eerste speeldag. Want er zijn wel een aantal oude bekenden uit Beveren die nu in het Brugse kamp zitten. Philippe Clement op kop, maar er zijn er ook nog anderen.

Aangezien Custovic pas in november van 2018 aangesteld is als coach van Waasland-Beveren, speelt dat voor hem zo niet. "Voor mij is het niets speciaals. Ik heb nog met Philippe samengespeeld. Het is misschien wel speciaal voor hem om terug te keren naar Waasland-Beveren waar het voor hem allemaal begonnen is. En voor de spelers die hier onder hem gespeeld hebben, al zijn er zo niet veel jongens meer."

Voor één van de assistenten van Clement is het ook een weerzien met een ex-club. "Dat is het ook voor Jonas Ivens", verwijst Custovic naar de physical coach met wie hij nog samenwerkte. En Ivens is niet de enige met een verleden in het Waasland. "Je hebt ook nog Johan Van Rumst. Ze hebben een betere opportuniteit gekregen. Ik wens hen het beste."

Vertrekken op gelijke voet

In hoeverre heeft Waasland-Beveren zich nu eigenlijk kunnen voorbereiden op dit treffen? "Het waren moeilijke omstandigheden. Ik kan nu niet zeggen: ja, we zijn klaar voor de competitie. Het was niet de ideale voorbereiding, maar iedereen vertrekt met nul punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties