Reactie Butez wie? "Ik was verrast dat de supporters mijn naam scandeerden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties
Butez wie? "Ik was verrast dat de supporters mijn naam scandeerden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jean Butez, de doelman die Moeskroen vorig seizoen redelijk wat punten opleverde, wil nog vertrekken en zat zaterdag niet in de wedstrijdselectie. Niet getreurd, de fans konden zo hun nieuwe publiekslieveling ontdekken: Vaso Vasic.

Met drie beslissende reddingen zorgde de Servische keeper ervoor dat de Hurlus met drie punten terug naar Henegouwen konden. "Dit is top. We hebben goed gespeeld en gevochten voor elkaar. Als de ene een fout maakte, probeerde de andere dat op te lossen. Dit keer was ik dat toevallig, maar volgende keer is het misschien iemand anders", aldus de 29-jarige doelman. 

Nochtans is Butez nog altijd niet vertrekken. "Jean heeft een sterk seizoen gespeeld. Het is een fantastische keeper en ik was onder de indruk van zijn prestaties. Hij speelt op topniveau, maar ik weet niet wat zijn situatie is momenteel. Ik hoop wel dat het snel opgelost geraakt", aldus de oud-speler van Grasshoppers.

Op Stayen kreeg hij een open doekje van de fans van Moeskroen. "Ik was erg verrast dat ze mijn naam scandeerden. Het doet atlijd deugd. Het geeft je dat duwtje om nog beter te willen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties