Reactie Chevalier doet het weer voor Kortrijk: "'Merde', die keeper bleef maar staan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Harelbeke
| 6 reacties
Chevalier doet het weer voor Kortrijk: "'Merde', die keeper bleef maar staan"
Foto: © photonews

Teddy Chevalier was alweer de man die het voor KV Kortrijk deed tijdens de bekermatch in en tegen Harelbeke. Hij viel in, lokte een strafschop uit en zette die ook zelf om.

"Harelbeke was sterk en had enkele goeie kansen, maar gelukkig hebben we die overwinning nog over de streep kunnen trekken", opende Teddy Chevalier. Hij was uiteraard de held als invaller. "Of het binnen de zestien was of niet, wist ik niet. Maar toen de ref floot, keek ik meteen naar de coach omdat ik niet op de lijst stond, maar hij zei dat ik mocht trappen."

De doelman vloog wel de goeie hoek uit. "Ik ben hem gaan feliciteren na de wedstrijd. Ik hield hem in de gaten, maar hij bleef maar staan. Ik dacht 'merde' en opende mijn voet gelukkig nog perfect om die bal in de rechtse hoek te sturen. Als die bal tien centimeter meer naar links was, had hij hem."

Het was de perfecte match voor Chevalier. Hij kon uitrusten én de beslissing forceren. "Het was zwaar, maar het is niet de opluchting die primeert. We zijn vooral blij dat we gekwalificeerd zijn, want we wisten dat het niet makkelijk zou worden. Nu kijken we naar vrijdag, dan ga ik er ook alles aan doen om te scoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties