Den Bosch
feyFeyenoord
Datum: 13/04/2005 18:00
Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Eccostadion
Hekkensluiter blameert Feyenoord
J. S.
| 0 reacties
Hekkensluiter blameert Feyenoord
Foto: © SC

Feyenoord heeft vanavond een zeer dure nederlaag geleden op het veld van FC Den Bosch. De hekkensluiter blameerde de Rotterdammers met zware 4-1 cijfers. 

Linksachter Pascal Bosschaart leidde de nederlaag in, de speler verkeek zich volledig op de snelheid van Powel en moest aan de noodrem gaan hangen. Scheidsrechter Wiedermeier kon niets anders doen dan rood geven. Het werd erger voor Feyenoord toen Cales de afgeweken vrije trap van Jansen staalhard in de kruising joeg. 

Den Bosch ging gewoon op haar elan verder en Feyenoord kon zelden dreigen. Toch kwamen de Rotterdammers opnieuw in de wedstrijd, na een kopbaldoelpunt van Bahia kort na rust. Iedereen verwachtte dat Feyenoord erop en erover zou gaan, maar niets was minder waar. De thuisploeg toonde veerkracht en na een mooie actie op de flank van Snoyl kon Van der Laak er 2-1 van maken. Hierna brak Feyenoord volledig. Opnieuw Van der Laak maakte er 3-1 van en Olfers zorgde voor de 4-1 door een gepakte strafschop van Babos binnen te koppen. 

Feyenoord staat weer zwaar met beide voeten op de grond in het vooruitzicht van de klassieker van zondag tegen Ajax. Door de overwinning van Den Bosch doet de hekkensluiter opeens weer mee in de strijd om de nacompetitieplaatsen. Het verschil met De Graafschap is namelijk teruggebracht tot drie punten.