Belgen van Ajax krijgen RKC op bezoek
Andrea Doino
| 0 reacties
Belgen van Ajax krijgen RKC op bezoek
Foto: © SC

Ajax ontvangt vandaag RKC Waalwijk in de Amsterdam ArenA. In de heenronde won Ajax zuinig met 0-1 van RKC. Door de zware nederlaag van PSV vorige week tegen Twente is Ajax weer helemaal terug in de race om de titel.

Ajax-coach Frank de Boer kan weer rekenen op Eyong Enoh en Dico Koppers, die vorige week ontbrak wegens ziekte. Onze landgenoten Jan Vertonghen en Toby Alderweireld starten wellicht in de basis.

“RKC doet het de laatste tijd vrij goed, ze hebben Feyenoord op een 1-1 gehouden en staan negende. We hopen dat we in het begin kunnen spelen zoals de tweede helft tegen Roda. Het zal wel geen gemakkelijke partij worden”, aldus de Boer.

Volg Ajax - RKC Waalwijk LIVE op BWIN

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Ajax is favoriet. Een gokje bij BWIN op RKC  daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Ajax met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 120 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RKC wint u 1150 euro.Welke wedstrijden in de Eredivisie kan je nog LIVE volgen op BWIN ?


NEC – FC Twente

NAC – PSV

Feyenoord – FC Utrecht

Meer nieuws

Meer nieuws

Nederlandse Eredivisie