feyFeyenoord
utrUtrecht
Datum: 11/03/2012 14:30
Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: De Kuip
Volg Feyenoord - FC Utrecht LIVE op BWIN
Andrea Doino
| 0 reacties
Volg Feyenoord - FC Utrecht LIVE op BWIN
Foto: © SC

De pas overleden Wlodi Smolarek zal worden herdacht in deze wedstrijd. De Pool speelde twee seizoenen voor Feyenoord en zes seizoenen voor Utrecht. Voor de aanvang van de wedstrijd wordt er een minuut stilte gehouden.

Utrecht-trainer Jan Wouters wil in Rotterdam goed georganiseerd spelen en zo de drie punten mee naar huis te nemen. “Er is geen reden om de speelwijze te veranderen. Dit Feyenoord staat er goed op en speelt met vertrouwen”, analyseert de trainer van FC Utrecht.

"De Rotterdammers staan na 24 speeldagen op de zesde plek in de Eredivisie. Maar ze doen nog mee om de bovenste plekken”, refereert Wouters aan de minimale achterstand van vijf punten op koploper AZ.


Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan een beroep doen op Sekou Cissé. De aanvaller is hersteld van een enkelblessure en trainde deze week al mee met de groep.

Volg LIVE op BWIN of onze landgenoot Jan Wuytens kan winnen van Feyenoord.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Feyenoord is favoriet. Een gokje bij BWIN op Utrecht  daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Feyenoord met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 131 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Utrecht wint u 950 euro.

Welke wedstrijden in de Eredivisie kan je nog LIVE volgen op BWIN ?

NEC – FC Twente

NAC – PSV

Ajax – RKC
 

Meer nieuws