nacNAC
psvPSV
Datum: 11/03/2012 12:30
Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Rat Verlegh Stadion
Heeft PSV zware nederlaag tegen Twente al doorgespoeld?
Andrea Doino
| 0 reacties
Heeft PSV zware nederlaag tegen Twente al doorgespoeld?
Foto: © SC

Na de zware 2-6-thuisnederlaag in de topper tegen FC Twente is PSV vandaag verplicht om te winnen van NAC Breda. Volg LIVE op BWIN of onze landgenoot Dries Mertens zijn zeventiende doelpunt in de Eredivisie kan maken.

Donderdag verloor PSV voor het eerst dit seizoen in Europees verband. Valencia won thuis met 4-2 van de ploeg uit Eindhoven. PSV-trainer Fred Rutten heeft de focus ondertussen gelegd op de belangrijke uitwedstrijd tegen NAC.

“En nu gaat het vizier op naar de volgende wedstrijd, alweer vrij vroeg. Eerst gaan we kijken of er fysieke reactie is in de groep. Kevin Strootman heeft wel wat last van zijn knie, maar dat gaat redelijk goed. Voor de rest zijn we volgens mij zonder schade.”


“PSV moet altijd winnen. De eerstvolgende wedstrijd na zo’n duel als afgelopen zondag, dan moet je die winnen. Daarom gaan we ons nu weer voorbereiden, de spelers in een kort tijdsbestek klaarstomen. Ook deze wedstrijd zal er strijd geleverd moeten worden. De focus ligt nu voor ons op zondag, daar gaat ook al mijn aandacht naar uit. Je moet altijd winnen, dat is inherent aan als je in de top werkt”, besloot Rutten.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

PSV is favoriet. Een gokje bij BWIN op NAC daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat PSV met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 150 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van NAC wint u 575 euro.


Welke wedstrijden in de Eredivisie kan je nog LIVE volgen op BWIN ?

NEC – FC Twente

Feyenoord – FC Utrecht

Ajax – RKC


 

Meer nieuws