Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: De Grolsch Veste
Nog meer ellende voor Belgen in Eredivisie

Weggespeeld. Dat is het enige wat we kunnen zeggen over onze Belgen van Utrecht in de wedstrijd tegen Twente. Bij het laatste fluitsignaal was het maar liefst 6-0.

We lieten HIER eerder op de dag al verstaan dat de Belgen in de Eredivisie niet hun beste dag kenden en ook Utrecht ging vandaag zwaar onderuit.

Na tien minuten was het al 2-0 in de Grolsch Veste, dankzij Promes en een strafschop van Tadic. En toen moest het moment van Luc Castaignos nog komen: 4-0 aan de rust.

Promes wou ook per se zijn tweede van de namiddag maken en zorgde zo halfweg de tweede helft al voor de forfaitcijfers, de eindstand zette Bengtsson op het scorebord. Derijck en De Ridder moesten het met lede ogen aanzien.

7 op 9 zo voor Twente, dat vertrouwen kan tanken door deze prestatie. Utrecht blijft achter met een schamel puntje uit drie matchen.