Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Parkstad Limburg Stadion
Alles uit de Eredivisie: Eerste zege voor De Roover

Deze namiddag werd er in de Eredivisie weer volop gespeeld. Sepp De Roover pakte met NAC Breda de eerste overwinning van het seizoen en komt zo weg van de laatste plaats.

Roda JC - NAC Breda 1-5

Roda JC was in Kerkrade vlak voor rust op voorsprong gekomen via Donald, maar het team van Biemans kon niet lang profiteren van de voorsprong. Kwakman zette de bordjes nog in evenwicht voor de koffie.

Na de rust bezegelden Hooi en Seuntjes het lot van de thuisploeg, na de uitsluiting van Demouge ging het ineens wel heel vlot voor de bezoekers, die nog aandikten tot 1-5 dankzij Perica en Sarpong.

Meteen de eerste zege voor NAC, dat nu 5 punten telt en niet langer laatste staat.

AZ - Go Ahead Eagles 3-0

Wuytens (hele wedstrijd) en Martens (75 minuten) mochten starten bij AZ. Ze wonnen met 3-0 van Go Ahead Eagles en springen zo over hen naar een plaats die rechtgeeft op Europese play-offs.

Heerenveen - Groningen 4-2

Lees het verslag van deze knotsgekke partij HIER.

NEC - Feyenoord 3-3

En ook van deze spektakelmatch kan u alles lezen. KLIKKEN maar.

Utrecht-RKC 2-1

Bij Utrecht eiste onze landgenoot Steve De Ridder een absolute hoofdrol op. Lees er HIER meer over.