Feynoord haalt het van De Ridder en co., NAC verrast AZ
Sander De Graeve

Feyenoord staat stilaan opnieuw tussen de mensen. Er werd vanmiddag met het kleinste verschil gewonnen van het Utrecht van Steve De Ridder en Timothy Derijck. Iets verderop verraste NAC Breda AZ Alkmaar.

Feyenoord - Utrecht 1-0

Bij Utrecht stonden Steve De Ridder en Timothy Derijck de hele wedstrijd op het veld, maar ze konden niet verhinderen dat Feyenoord met de zege aan de haal ging. Ditmaal stond Graziano Pelle bij de Rotterdammers niet aan het kanon.

Deze keer zorgde de Italiaanse spits voor de assist. Trindade de Vilhena scoorde op zijn aangeven al in de eerste helft de enige treffer van de partij.

NAC Breda - AZ 3-0

NAC, met Sepp De Roover de hele partij op het veld, was vanmiddag aan het feest tegen AZ. Pas in de tweede helft waren er doelpunten te zien. Verbeek en Poepon zorgden op een kwartier tijd voor de veilige 2-0 voorsprong.

Hooi deed er helemaal op het eind nog eentje bij. Bij AZ viel Martens twintig minuten voor tijd in. Jan Wuytens maakte in de defensie de 90 minuten vol.