OFFICIEEL: David Pollet heeft nieuwe club

Redactie
OFFICIEEL: David Pollet heeft nieuwe club
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Perisic - Pollet - Sá - Blom - Williams Dannis - Cardona - Chukwuemeka Onyekuru

OFFICIEEL: David Pollet heeft nieuwe club

David Pollet zat in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen niet in de selectie van de Carolo's en Karim Belhocine rekende niet meer op hem. Hij trekt nu naar Gazélec Ajaccio in de Franse derde klasse.

Transfernieuws en Transfergeruchten 12/08

KV Mechelen heeft de Burkinees Issa Kabore op proef

KV Mechelen heeft nog maar vier versterkingen toegevoegd aan de kern van vorig seizoen. Daar moeten er normaal gezien nog wel wat bijkomen tegen eind augustus. Momenteel loopt er een 18-jarige tester rond Achter de Kazerne. (Lees meer)


Henry Onyekuru speelt de komende vijf jaar voor Monaco

AS Monaco zag met Nacer Chadli een linkeraanvaller vertrekken, maar heeft er meteen een nieuwe bijgehaald. En 't is eentje met - oh toeval - een Anderlecht-verleden. Henry Onyekuru komt definitief over naar het Prinsdom. (Lees meer)


MVV Maastricht werft zijn zevende Belg aan

Een Luikenaar keert terug naar Nederland na een avontuur in Italië. Daar wordt hij de zevende Belg bij zijn team. (Lees meer)


Irvin Cardona gaat voor Stade Brest voetballen

Irvin Cardona werd de afgelopen twee seizoenen door Monaco uitgeleend aan Cercle Brugge. Nu heeft hij een definitieve transfer beet. (Lees meer)


Ivan Perisic moet de nieuwste aanwinst van FC Bayern München worden

Volgens het Duitse BILD heeft Bayern München bijna een nieuwe flankaanvaller beet. Het wordt iemand met een verleden in de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Iñaki Williams tekende een contract voor negen jaar bij Bilbao

Iñaki Williams werd donderdag nadrukkelijk aan Manchester United gelinkt. De Spaanse flankaanvaller bleef uiteindelijk echter gewoon bij Athletic Bilbao (Lees meer)


BREAKING: Red Flame komt terug naar KAA Gent Ladies
Foto: © photonews

BREAKING: Red Flame Jassina Blom komt terug naar KAA Gent Ladies

Jassina Blom maakte de voorbije jaren de nodige furore in Nederland, maar nu is ze terug in het land. (Lees meer)


Transfermercato paars-wit voorbij? Allerminst: 'Anderlecht wil Ajax en Manchester City aftroeven voor winger Hakon Evjen'

Bij RSC Anderlecht waait een nieuwe wind. Met zeven transfers lijkt de zomermercato ten einde te zijn, al speurt paars-wit nog naar enkele mogelijkheden. Daarbij ook een toekomstige voltreffer waar ook Europese topclubs op azen. (Lees meer)


PSG wil Philippe Coutinho als vervanger voor Neymar

PSG begon zondag aan de Franse competitie met een 3-0 zege tegen Nîmes. Neymar was er zoals verwacht niet bij. (Lees meer)


Josué Sa kan naar Baniyas SC

Anderlecht haalde met Nacer Chadli een zevende (en laatste?) versterking in huis. Het blijft ook hard werken aan uitgaande transferdossiers. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties