Limbombe nummer drie scoort voor Racing Genk in oefenpot tegen RWDM

Racing Genk speelde dinsdagnamiddag achter gesloten deuren een oefenwedstrijd tegen RWDM. De partij eindigde op 1-1.

De thuisploeg speelde met jongens als Nordin Jackers, Casper De Norre en Manuel Benson. Bij de bezoekers startte tester Rossy Lubaki (Ujpest) en nieuwkomer Joeri Dequevy (onder meer ex-Antwerp).

Lubaki bracht de bezoekers na een half uur op voorsprong. Invaller Bryan Limbombe maakte twintig minuten voor tijd gelijk. De achttienjarige Bryan is de broer van Anthony (Standard) en Stallone (AA Gent) en ook een aanvaller.

Hoewel Genk uiteraard met een onuitgegeven elftal speelde, was het gelijkspel toch een goed resultaat voor de Brusselaars uit de Eerste Amateurklasse.

Wij spraken na afloop even met  Dequevy, die twee weken geleden een contract tekende bij RWDM. “Ik had dit seizoen nog niet veel gespeeld, dus was ik blij om vandaag minuten te kunnen pakken. Genk speelde met een paar grote namen, maar ik vond dat we toch aardig meevoetbalden.”