UPDATE: Gewezen toptalent Saido Berahino traint al mee met Zulte Waregem

UPDATE: Gewezen toptalent Saido Berahino traint al mee met Zulte Waregem
Foto: © photonews

Zulte Waregem staat op het punt een verrassende move te doen op de transfermarkt. Saido Berahino is namelijk op proef bij Essevee.

UPDATE: Saido Berahino is volgens onze informatie wel degelijk al aanwezig in Waregem, waar hij vandaag al meetrainde met de troepen van Francky Dury. 

De diepe spits kan zich de komende dagen in de gratie proberen te spelen en zou dinsdagavond mogelijk ook al kunnen meespelen in een oefenwedstrijd tegen KV Oostende.

Testen

Stoke City betaalde in januari 2017 nog bijna veertien miljoen euro om Berahino over te nemen van West Bromwich. De intussen 25-jarige spits speelde 133 wedstrijden in de Premier League, waarin hij 23 keer scoorde.

Vorig seizoen kwam hij 26 keer in actie voor tweedeklasser Stoke. Hij scoorde vijf keer en gaf één assists. Toch willen The Potters zijn contract verbreken.Berahino is namelijk niet meteen 'de ideale schoonzoon'. Hij stapelde de afgelopen jaren de incidenten op en het gerucht doet de ronde dat hij ooit op zeven weken tijd drie keer vader werd bij drie verschillende vrouwen. 

De spits weigerde aanbiedingen uit Rusland, Italië, Turkije en de VS om te komen testen aan de Gaverbeek bij Francky Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties