Reactie David zorgde voor zekerheid, maar: "Niet mijn beste match"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
David zorgde voor zekerheid, maar: "Niet mijn beste match"
Foto: © photonews

Jonathan David zorgde donderdagavond in de blessuretijd eindelijk voor gemoedsrust in de Gentse Ghelamco Arena. Koelbloedig werkte hij zijn twee kansen oog in oog met de doelman af.

Wanneer we hem feliciteren met zijn twee goals, sust hij. "Na ons eerste doelpunt kwam er meer ruimte omdat Larnaca moest komen. Daardoor kreeg ik de mogelijkheid om die ruimte uit te buiten." Jonathan David, even koel tijdens interviews als voor doel.

Zijn beste match was het niet. "Ik weet het maar al te goed", bekent David. "Ik leed een paar keer balverlies, gevaarlijk balverlies zelfs." Zijn kansen werkte hij wel mooi af. Vadis Odjidja zei al dat hij meer dan 70% zeker is dat er een doelpunt volgt als David voor de keeper kan komen. "Dat zijn zijn woorden", lacht de Canadees. "Ik had bovendien wat geluk bij die eerste goal, die ging maar net onder de arm van de doelman."

Lof terug

Hij gooide ook een bloemetje terug naar zijn kapitein. "Die pas voor mijn tweede doelpunt was geweldig, ik kon echt helemaal alleen op de keeper af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties