Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08: Neymar - Oxlade-Chamberlain - Wanyama - Gano - Guerreiro - Amrabat - Sylla Diallo - Bokadi Bope

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 23/08: Neymar - Oxlade-Chamberlain - Wanyama - Gano - Guerreiro - Amrabat - Sylla Diallo - Bokadi Bope
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Neymar - Oxlade-Chamberlain - Wanyama - Gano - Guerreiro - Amrabat - Sylla Diallo - Bokadi Bope

Renato Sanches trekt naar Lille

Lille treedt dit seizoen aan in de Champions League en wil daar geen mal figuur slaan. Om die ambities kracht bij te zetten haalde het een serieuze versterking weg bij Bayern München. (Lees meer)


Raphaël Guerreiro lijkt te gaan vertrekken bij Borussia Dortmund

Borussia Dortmund opent op dit moment de tweede speeldag van de Bundesliga op het veld van FC Köln. Er staan maar liefst vier Belgen op het veld. (Lees meer)


Roeselare huurt Siemen Voet van Club Brugge

Siemen Voet wordt dit seizoen door Club Brugge uitgeleend aan Roeselare. Voet is een jeugdproduct van blauw-zwart. (Lees meer)


Moeskroen huurt Stipe Perica van Udinese

Moeskroen heeft niet lang geaarzeld om een vervanger te halen voor Frantzdy Pierrot. Les Hurlus huren Stipe Perica dit seizoen van Udinese. (Lees meer)


Bayern München wil Marc Roca als vervanger voor Renato Sanches

Bayern München staat op het punt Renato Sanchez te verkopen aan het Franse Lille. Der Rekordmeister zou snel een vervanger presenteren. (Lees meer)


Anderlecht is na Lawrence van nog een overbodige verdediger verlost

Het overschot aan spelers bij Anderlecht is slinkende. Donderdag werd Lawrence uitgeleend en vrijdag ontdeden de Brusselaars zich van een andere overbodige verdediger. (Lees meer)


Ex-spits van Barcelona gaat aan de slag in de Serie B

Maxi Lopez gaat zijn carrière verderzetten bij Crotone in de Serie B. De voormalige ploegmaat van Messi bij Barcelona zat zonder club nadat zijn contract bij Vasco Da Gama niet werd verlengd.


Doelman Forster keer terug naar Celtic

Fraser Forster, enkele jaren geleden nog in de selectie van de Engelse nationale ploeg, zat op een dood spoor bij Southampton en keert nu terug naar Celtic. De Schotse kampioen huurt hem voor een jaar.


Standard en Bokadi op weg naar een impasse?

Hoe zit het nu met Merveille Bokadi Bope en Standard? We lijken op weg naar een serieuze impasse. (Lees meer)


Real aast op doelman van ... 37 jaar

Real Madrid zou wel wat zien in Willy Caballero, de 37-jarige doelman van Chelsea. Dat laat de BBC alvast weten.


N'Koudou heeft transfer te strikken

Georges-Kevin N'Koudou ruilt Tottenham voor Besiktas. De 24-jarige speler gaat dus in de Turkse eerste klasse gaan voebtallen. 


RKC heeft beet bij Feyenoord

RKC Waalwijk is erin geslaagd om Dylan Vente te huren van Feyenoord. Dat heeft de club officieel bekendgemaakt.


Real Madrid zendt zijn Japanse zonen uit

Real Madrid leent Takefusa Kubo (18) voor een seizoen uit aan Mallorca. Dat nieuws is wereldkundig gemaakt. 


'Genk-spits haalt neus op voor Cercle Brugge en Kortrijk, dat dan maar lonkt naar ... Gent-spits'

Zinho Gano (KRC Genk) niet naar Cercle Brugge of Kortrijk, Mamadou Sylla misschien wel?

De laatste week van de zomermercato gaat bijna in en dus is het uitkijken naar welke koopjes er nog kunnen worden gedaan. Dat is bij teams als KV Kortrijk niet anders, zij willen er nog een spits bij. (Lees meer)


Neymar in Parijs

Neymar is in Parijs. Dat weet alvast Marca. Hij zou er voor de eerste keer praten met PSG om te kijken hoe het verder moet.


Oxlade-Chamberlain heeft nieuws over toekomst

Alex Oxlade-Chamberlain heeft een nieuw meerjarig contract getekend bij Liverpool. Dat heeft de Engelse club zelf bekendgemaakt.


Cercle Brugge zoekt nog oplossingen voor verschillende spelers

Bij Cercle Brugge zijn ze nog op zoek naar een oplossing voor heel wat overbodige spelers. Omolo en Hoggas zijn er zo twee, terwijl Decostere, Vanhoutte en Koshi mogelijk worden uitgeleend.


'Nog geen akkoord over topdeal Club Brugge': Waarom het nog even wachten is op Victor Wanyama

Sofyan Amrabat is vertrokken op Jan Breydel en dus is er plaats gemaakt voor een nieuwe verdedigende middenvelder. Die zou uit Engeland moeten gaan komen, maar ... (Lees meer)


Deinze heeft nog versterking beet

KMSK Deinze heeft met Hamdi Ilias nog een speler aangeworven. De 23-jarige flankaanvaller was reeds enkele weken op proef bij de club en tekende een contract voor een seizoen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 22/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties