"Lestienne aangeboden bij drie Premier League-clubs"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
"Lestienne aangeboden bij drie Premier League-clubs"
Foto: © Photonews

Maxime Lestienne moet en zal een transfer versieren. De flankaanvaller van Club Brugge stond eerder in de belangstelling van Duitse en Russische clubs, maar werd nu aangeboden in de Premier League. "Al moet het juiste bod natuurlijk ook nog komen", bleef Michel Preud'homme op de vlakte.

Maxime Lestienne kon tijdens de wintermercato nog een lucratief contract tekenen in Rusland, maar Club Brugge slaagde erin om de flankaanvaller op Olympia te houden. Voorwaarde: blauw-zwart zou in het tussenseizoen meewerken aan een verhuis.

Maar dat verloopt niet bepaald van een leien dakje. Enkel VfL Wolfsburg werd de voorbije weken in verband gebracht met Lestienne, maar de Wolven lijken niet geneigd om een zak euro's op tafel te gooien. Dus moet er een andere oplossing worden gezocht. Lees: de zaakwaarnemer van de speler bood Lestienne aan in de Premier League

Sunderland, Swansea en Everton

Het Nieuwsblad laat weten dat Lestienne is voorgesteld aan Sunderland, Swansea City en Everton. Michel Preud'homme liet vorige week dan wel nog weten dat hij niet verwacht dat de speler bij Club zal blijven. "Maar het juiste bod moet natuurlijk ook nog komen", bleef de oefenmeester gisteren al meer op de vlakte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties