Stadion: Lotto Park
BeNe: Anderlecht wint, OHL, Lierse, Gent en Club onderuit

In de strijd om de BeNe-schaal stond vanavond speeldag 6 op het programma. Leider Standard was bye en ziet Twente en Ajax - weliswaar met een match meer gespeeld - naast zich komen. Van Belgische zijde was er enkel feest in Tubeke voor Anderlecht.

Anderlecht - PSV 3-2

Na nog geen tien minuten stond Anderlecht al op een dubbele voorsprong in Tubeke tegen PSV. Crammer en Wiard waren de doelpuntenmakers van dienst, maar na de koffie leek het alsnog mis te gaan lopen voor paars-wit.

Bouharat zette tegen haar ex-ploeg de aansluitingstreffer op het bord, via Van de Donk werd het tien minuten voor tijd zelfs 2-2. In absolute blessuretijd werd het alsnog 3-2 voor de thuisploeg.

Alle andere Belgische teams konden niet winnen. Zo gingen OHL en Lierse onderuit tegen de twee grote uitdagers van Standard (Twente en Ajax). Zij wonnen hun wedstrijd beiden met 3-0 en staan nu samen met Standard aan de leiding. De Rouchettes hebben wel nog een match tegoed.