Competitie: BeNe League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Gemeentelijk Stadion oud- Heverlee
BeNe: Anderlecht neemt vlot de maat van OHL

Dit weekend was het sporttechnisch centrum in Oud-Heverlee helemaal ondergesneeuwd, op dinsdag kon er dan toch gevoetbald worden in de BeNe League. De eerste zege van OHL blijft uit, Anderlecht won ruim.

Even voor rust had Ella Van Kerkhoven voor de thuisploeg weten te milderen na vroege doelpunten van Benabid en Crammer. Even spanning dus, maar op slag van rusten was het via Frans international Crammer aldus 1-3.

In de tweede helft maakte Crammer haar hattrick rond, ook Carvalhas en Gelders scoorden nog voor een flinke uitwinst: 1-6. In de stand blijft OHL laatste met 1 puntje, Anderlecht schuift naast Lierse met 21 op 42.

Leuven moet vrijdag naar Heerenveen - zonder de geelgeschorsten Verbruggen en De Koker - en Anderlecht ontvangt in eigen huis Ajax, de tweede uit de stand.