Vermaelen wint Champions League dan toch niet
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 12 reacties
Vermaelen wint Champions League dan toch niet
Foto: © photonews

Thomas Vermaelen mag de eindwinst in de Champions League dan toch niet op zijn palmares bijschrijven. Dat is het gevolg van een regel van de UEFA.

Om de Champions League te winnen, zegt het reglement van de Europese voetbalbond dat je moet gespeeld hebben in die competitie. Vermaelen zal daarom zijn medaille moeten teruggeven.

Hij is niet de enige speler in die situatie. Ook Claudio Bravo, Jordi Masip en Douglas Pereira worden niet beschouwd als winnaars van de Champions Leauge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties