Stand van zaken bij Anderlecht: Zenit en RB Leipzig vandaag nog contacteren

Stand van zaken bij Anderlecht: Zenit en RB Leipzig vandaag nog contacteren
Foto: © photonews

Vrijdag al schreven we dat Anderlecht inzet op een terugkeer van Massimo Bruno naar Anderlecht. Wel, dat zit er aan te komen. Als alles lukt wat Van Holsbeeck nog in zijn hoofd heeft, mag Rene Weiler zich in de handen wrijven.

Bruno viel zondag vier minuten in bij RB Leipzig en heeft al door dat hij niet veel kansen gaat krijgen in de Bundesliga. De flankaanvaller die ook centraal kan uitgespeeld worden, heeft enorm aan zijn lichaam gewerkt en staat stevig op zijn poten, maar wil niet dat zijn carrière in het slop geraakt. Daarom staat hij open voor een uitleenbeurt aan Anderlecht, waar hij zich wil bewijzen.

Rene Weiler wil verschillende systemen kunnen spelen en wil daarom er een snelle spits bij. Met Bruno zou hij zowel in de aanval als op rechts uit de voeten kunnen. En heeft hij een extra wapen bij vrije trappen. In een 4-4-2 kan hij naast Teodorczyk uit de voeten, in een 4-3-3 op rechts.

Bruno lijkt een makkelijk dossier te worden.

Maar na de komst van Stanciu wil Anderlecht ook extra versterking. Gisteren lieten we u al weten dat er vandaag een bod bij Zenit op Lombaerts moet binnenkomen of zowel Lombaerts als Zenit gaan andere pistes onderzoeken. Wel, Anderlecht komt vandaag in beweging. Ze gaan een bod uitbrengen bij Zenit en vanavond kan de transfer afgerond zijn. En ook de rechtse centrale verdediger, Jakub Brabec, is onderweg.

En als dat allemaal afgewerkt is, heeft Weiler volgens zijn bestuur geen excuses meer. Dan hebben ze hun trainer de meest competitieve kern van België gegeven, met én de meeste kwaliteit én het meeste geïnvesteerde geld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties