5 op 15 vs. 12 op 15: "Ik ben jaloers op STVV" vs. "Ik beaam wat Philippe zegt"
Redactie
| 12 reacties

Het verschil in offensieve opties tussen Waasland-Beveren en STVV is groot

5 op 15 vs. 12 op 15: "Ik ben jaloers op STVV" vs. "Ik beaam wat Philippe zegt"
Foto: © photonews

De inbreng van Igor Vetokele maakte zaterdag het verschil in STVV tegen Waasland-Beveren (1-0). Terwijl de Truienaars over meerdere aanvallers beschikken, blijft bij de Waaslanders de komst van een diepe spits uit.

Coach Philippe Clement deed na de wedstrijd al zijn beklag over de afwezigheid van een vervanger voor Zinho Gano. (Dat leest u HIER)

"STVV kon nog een tweede spits inbrengen. Daar ben ik jaloers op, want dat maakt in een wedstrijd een héél groot verschil", foeterde de Beverse oefenmeester.

Voor mij is het leuk dat ik kan bekijken wie ik op welk moment inbreng - Jonas De Roeck

Net dat maakt het verschil tussen een 5 op 15 of 12 op 15. Beide clubs hoeven voor elkaar niet onder te doen, maar de Kanaries beschikken over ruim zeventien spelers die in aanmerking komen voor een basisplaats. Op Anderlecht maakte invaller Jonathan Legear het verschil, tegen W-Beveren kroonde de ingekomen Igor Vetokele zich tot matchwinnaar.

"Ik kan beamen wat Philippe zegt", aldus STVV-coach Jonas De Roeck. "Voor mij is het leuk dat ik kan bekijken wie ik op welk moment inbreng." Naast Vetokele hebben de Haspengouwers ook Yohan Boli en Babacar Gueye om diep in de spits te zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties