Linksback Derrick Tshimanga reageert na deugddoende zege tegen Lierse

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Linksback Derrick Tshimanga reageert na deugddoende zege tegen Lierse
Foto: © photonews

6 op 15 en heel wat kritiek over het geleverde spel van de laatste weken, maar dat maakte OHL goed met een verdiende zege tegen ploeg in vorm Lierse (2-1). Linksachter Derrick Tshimanga zag dat het goed was.

"Het ging vrij goed", zei een tevreden Tshimanga na de overwinning. "Het plan was om hoog druk te zetten en Lierse niet te laten voetballen. Dat hebben we perfect uitgevoerd. Ook in de tweede helft stond het goed, zeker achteraan. Of ik nog bang was voor een tweede tegengoal? Nee, ik wist dat we deze match zouden winnen", klonk het zelfzeker.

Offensief uitleven

OHL speelde heel hoog en dat gaf de linksback de kans om zich aanvallend uit te leven. "Zo kan ik mijn offensieve kwaliteiten meer tonen", bevestigt Tshimanga. "En natuurlijk is het ook leuker om tegen een ploeg te spelen die vrank en vrij speelt."

Hoe ziet de kerstperiode eruit voor de OHL-spelers? "Eerste hebben we maandag en dinsdag nog fysieke testen, maar daarna hebben we een weekje vrij. Ik trek enkele dagen met mijn vrouwtje naar Rome", besluit Tshimanga.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties