Linksback Derrick Tshimanga reageert na deugddoende zege tegen Lierse
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties

Derrick Tshimanga zag een sterk OHL de zege pakken tegen Lierse

Linksback Derrick Tshimanga reageert na deugddoende zege tegen Lierse
Foto: © photonews

6 op 15 en heel wat kritiek over het geleverde spel van de laatste weken, maar dat maakte OHL goed met een verdiende zege tegen ploeg in vorm Lierse (2-1). Linksachter Derrick Tshimanga zag dat het goed was.

"Het ging vrij goed", zei een tevreden Tshimanga na de overwinning. "Het plan was om hoog druk te zetten en Lierse niet te laten voetballen. Dat hebben we perfect uitgevoerd. Ook in de tweede helft stond het goed, zeker achteraan. Of ik nog bang was voor een tweede tegengoal? Nee, ik wist dat we deze match zouden winnen", klonk het zelfzeker.

Offensief uitleven

OHL speelde heel hoog en dat gaf de linksback de kans om zich aanvallend uit te leven. "Zo kan ik mijn offensieve kwaliteiten meer tonen", bevestigt Tshimanga. "En natuurlijk is het ook leuker om tegen een ploeg te spelen die vrank en vrij speelt."

Hoe ziet de kerstperiode eruit voor de OHL-spelers? "Eerste hebben we maandag en dinsdag nog fysieke testen, maar daarna hebben we een weekje vrij. Ik trek enkele dagen met mijn vrouwtje naar Rome", besluit Tshimanga.

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

 Promotion Play-offs - Finale (T)
KV Mechelen KV Mechelen 2-1 Beerschot Beerschot

Nieuwste reacties