Kenny Steppe geliefd bij de Beerschot Wilrijk-fans: "Een verschil in respect"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 12 reacties

Kenny Steppe geliefd bij de Beerschot Wilrijk-fans

Kenny Steppe geliefd bij de Beerschot Wilrijk-fans: "Een verschil in respect"
Foto: © photonews

Kenny Steppe keepte zaterdag tegen KAS Eupen (2-3-verlies) zijn laatste wedstrijd in play-off 2. De komende vijf duels staat zijn concurrent Lucas Pirard onder de Truiense lat.

Vorige woensdag was de 29-jarige Steppe te gast op het Kiel, waar hij tussen 2006 en 2008 keepte. "Het applaus van de Beerschot Wilrijk-aanhang deed geweldig veel deugd."

"Je voelde het respect. Dat was enkele weken geleden wel wat anders. Schrijf dat zo maar op, dan kan ik op termijn misschien wel terugkeren naar het Kiel." (lacht)

Voor hij naar Beerschot trok, keepte Steppe in de jeugdreeksen van Antwerp. In de ontmoeting van 7 april tegen de Great Old werd het sluitstuk vanwege zijn Beerschot-verleden op de korrel genomen door de Antwerp-aanhang.

Met Radja bij Tubantia Borgerhout

Steppe is van bouwjaar 1988 en van dezelfde leeftijd als Radja Nainggolan. "We voetbalden sinds ons vijfde samen bij Tubantia Borgerhout en vervolgens ook bij Beerschot. Nadien trok hij naar Italië. Met Toby Alderweireld speelde ik langer samen. Ik kom hem nog wel eens tegen in Antwerpen."

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (4B)

Nieuwste reacties