Bitter jonge Logan Ndenbe (18) debuteerde bij KVO met 90 minuten tegen Beerschot Wilrijk: "Ik moet dubbel zo hard werken om me in de ploeg te knokken"
Redactie
| 3 reacties

Bitter jonge Logan Ndenbe (18) debuteerde bij KVO tegen Beerschot Wilrijk

Bitter jonge Logan Ndenbe (18) debuteerde bij KVO met 90 minuten tegen Beerschot Wilrijk: "Ik moet dubbel zo hard werken om me in de ploeg te knokken"
Foto: © photonews

Adnan Custovic geeft week na week nieuwe jongens een kans in de hoofdmacht van KV Oostende. Zondagavond mocht Logan Ndenbe voor het eerst zijn opwachting maken bij de kustploeg.

"Ik heb geduldig gewacht op deze kans, wat niet makkelijk was met de vele verdedigers die hier rondlopen", kijkt Ndenbe terug op zijn eerste optreden. "Ik ben wel tevreden. De eerste helft verliep moeizaam, maar in de tweede periode ging het beter. Dat we de nul konden houden, is een surplus."

KV Oostende haalde de 18-jarige vleugelverdediger vorige zomer weg bij Moeskroen. "Adnan Custovic contacteerde me met de vraag of ik naar Oostende wilde komen. Nadien had ik een goed gesprek met Luc Devroe (voormalig sportief directeur, red.)."

Belgisch jeugdinternational na zware blessure

Ndenbe heeft er al een hele evolutie opzitten. "Ik begon als aanvaller bij La Louvière, waar ik ook ben geboren. Nadien verhuisde ik naar Bergen en Moeskroen, waar ik zwaar geblesseerd raakte. Na een moeilijke terugkeer werd ik Belgisch jeugdinternational en gaf KV Oostende mij een kans."

Hoe ziet Ndenbe de toekomst? "Ik wil nu een goede voorbereiding meemaken. Ik heb mijn lot in eigen handen. Er is bij KVO veel concurrentie, maar dat is eigen aan het voetbal. Ik ben jong en moet dubbel zo hard werken om me in de ploeg te knokken", beseft de linksachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties