Interview Vertrokken publiekslieveling Anderlecht spreekt: "Voor altijd in mijn hart, ik hoop ooit terug te keren"
Redactie
| 5 reacties

Uros Spajic spreekt met veel liefde over Anderlecht

Vertrokken publiekslieveling Anderlecht spreekt: "Voor altijd in mijn hart, ik hoop ooit terug te keren"
Foto: © photonews

Uros Spajic kwam op het WK geen minuut in actie voor Servië, dat de groepsfase niet overleefde. Toch gaat hij met een schitterende ervaring naar huis. Thuis, dat is wel niet meer in België nu.

Spajic neemt nu een paar weken vakantie alvorens hij terugkeert naar Rusland om er bij Krasnodar aan te sluiten. "Een geweldige club. Ik was verrast toen ik er ontvangen werd. Een mooi stadion, een mooie stad, een ambitieuze club", legde hij ons uit. 

Het is ook wat we opvingen in Rusland. Krasnodar is dé coming ploeg van het Russische voetbal. De steenrijke eigenaar spaart kosten noch moeite om zijn ploeg aan de top te brengen. "De eigenaar wil inderdaad heel wat geld investeren. De voorbije jaren werden ze vierde, nu willen ze minstens derde worden."

Terugkeren?

Maar Krasnodar zou binnen enkele jaren de Moskovietse ploegen en Zenit St.-Petersburg naar de kroon willen steken. "(voorzichtig) Dat hoorde ik ook ja", aldus de verdediger, die zijn twee jaar bij Anderlecht niet snel zal vergeten.

"Anderlecht zal voor altijd in mijn hart zitten: de fans, de mensen die er werken... Het was fantastisch. En misschien keer ik er op een dag wel terug. In voetbal weet je nooit en ik zou er alvast niets op tegen hebben", lachte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties