Ex-Bruggeling heeft nieuwe club beet

Redactie
Ex-Bruggeling heeft nieuwe club beet
Foto: © Photonews

De geruchten en offici√ęle deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Ex-Bruggeling heeft nieuwe club beet

Claudemir trekt naar SC Braga en tekent er een contract voor drie seizoenen. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via de sociale media.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07

Club Brugge, Gent én Anderlecht jagen Awoniyi, maar de keuze wordt verrassend

Club Brugge, Anderlecht en Gent zitten allemaal achter dezelfde spits aan die vorig jaar furore maakte in de Jupiler Pro League en de landskampioen leek aan het langste eind te trekken. Maar ... (Lees meer)


Anderlecht wil tot zeven miljoen euro geven voor verdediger, maar ...
Foto: © photonews

Anderlecht wil tot zeven miljoen euro geven voor Bubacarr Sanneh van Midtjylland , maar ...

RSC Anderlecht heeft met Vranjes al een verdediger te strikken, maar houdt nog steeds rekening met een vertrek van Kara Mbodj na het WK. En dus zijn ze de markt aan het afspeuren. (Lees meer)


OFFICIEEL: Ronaldo heeft transfer te strikken!

Cristiano Ronaldo trekt van Real Madrid naar Juventus Turijn. Dat is nu helemaal zeker, al heeft de deal al enkele dagen vertraging opgelopen. En toch! (Lees meer)


'Juve stelt Cristiano Ronaldo binnen 48 uur voor'

De transfer van CR7 is bijna in kannen en kruiken. Verschillende Spaanse en Italiaanse media melden dat enkel de laatste details nog moeten besproken worden en dat hij dan binnen de 48 uur wordt voorgesteld in Turijn.


Takahiro Sekine kiest voor STVV

STVV verwelkomt vandaag een nieuw gezicht op Stayen. De transfer zat er al een paar dagen aan te komen, maar nu is de komst van Takahiro Sekine ook officieel. (Lees meer)


Recordaankoop Club Brugge Marco Senesi is er nog niet, Italiaanse topclub zet hém en Standard-verdediger Konstantinos Laifis nu ook op shortlist

Club Brugge roerde zich al volop op de transfermarkt, en nog is het niet gedaan. Een dure vogel is al eventjes op weg naar Jan Breydel, althans: dat wordt al eventjes gezegd. En nu zijn er kapers op de kust. (Lees meer)


'Transferitis' of echt ziek? Basispion Anderlecht heeft ge√Įnteresseerde clubs voor het uitkiezen en vraagt bedenktijd

Hoe zit het nu met Adrien Trebel bij Anderlecht?

RSC Anderlecht won afgelopen zaterdag met 5-3 van PSV Eindhoven een oefenduel achter gesloten deuren. Een belangrijke speler was er niet bij, ondertussen is er meer nieuws naar buiten gekomen daarover. (Lees meer)


Ex-spits Anderlecht en Standard duikt op bij ... KV Kortrijk

KV Kortrijk is nog naarstig op zoek naar nieuwkomers en versterkingen voor aankomend seizoen. Coach De Boeck moest zelfs al een oefenwedstrijd laten afgelasten vanwege te weinig spelers. Nu hebben ze wel een (gewezen?) topspits op het oog. (Lees meer)


Standard pakte naast Gano en wil nu miljoenen op tafel leggen voor oud target van 29 goals

Standard wil zich nog steeds versterken in aanvallend opzicht, maar heeft tot nu toe nog geen spits gevonden. Nu komt het terecht bij een oud target. (Lees meer)


Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties