Ook in Spanje is er een transfer doorgeraakt

Redactie
Ook in Spanje is er een transfer doorgeraakt
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Alderweireld - Alderweireld - Modric - Dendoncker - Mourinho - Odoi - Limbombe - Bailey

Ook in Spanje is er een transfer doorgeraakt

Alaves en Villarreal zijn eruitgeraakt voor verdediger Adrian Marin, die dus zijn nieuwe club te pakken heeft. Een knappe deal voor de defensieve kracht.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08

Bayer Leverkusen kreeg nog geen concrete aanbiedingen voor Leon Bailey (ex-Genk)

Zorgt Leon Bailey (ex-Genk) nog voor één van de duurste transfers van de zomer? Aan interesse van de Europese toppers geen gebrek, maar voorlopig blijft het voor hem én Bayer Leverkusen koffiedik kijken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Geen houden aan! Fulham haalt middenvelder bij Marseille voor 25 miljoen euro

Geen twijfel mogelijk: vandaag is dé drukste dag in de clubgeschiedenis van Fulham. De promovendus haalt nu ook nog middenvelder Anguissa weg bij Olympique Marseille voor ongeveer 25 miljoen euro. Hij tekende een vast contract voor vijf seizoenen.


OFFICIEEL: Fulham doet zaakjes met Manchester United

Er is geen houden aan bij Fulham. Zelfs na de transferdeadline blijft de hyperambitieuze promovendus spelers aankondigen: Timothy Fosu-Mensah wordt voor een jaar gehuurd van Manchester United.


OFFICIEEL: Crystal Palace haalt ook nog een aanvaller binnen

Jordan Ayew trekt voor één jaar op huurbasis van Swansea naar Crystal Palace.


OFFICIEEL: Watford haalt toptalent weg bij West Ham

Domingos Quina (18) maakt de overgang van West Ham naar Watford. Net voor de deadline tekende hij een contract voor vier seizoenen met optie op één jaar extra.


OFFICIEEL: Spaanse flankverdediger verandert in laatste instantie van gedachten

Martin Montoya (ex-Barcelona, Valencia) heeft in de late uurtjes nog zijn handtekening gezet bij Brighton & Hove Albion voor de komende vier seizoenen. Opvallend, want hij was in eerste instantie op weg naar Fulham.


OFFICIEEL: Spits van Atlético Madrid naar de Premier League

Promovendus Fulham heeft stevig ingekocht deze zomer en doet er in de late uurtjes nog een spits bij: Luciano Vietto komt op uitleenbasis over van Atlético Madrid.


Liverpool en Chelsea grijpen definitief naast gegeerde wereldkampioen

Het staat vast: Nabil Fekir blijft bij Lyon. De Franse middenvelder stond een hele zomer lang dicht bij de Premier League, maar de transferdeadline is intussen verlopen en hij blijft gewoon in zijn thuisland.


Leicester-spits Jamie Vardy maakt opvallende keuze op Transfer Deadline Day

Leicester City komt in het absolute slot van Transfer Deadline Day met een mededeling over sleutelspeler Jamie Vardy. Het is echter niet meteen wat je zou verwachten. (Lees meer)


OFFICIEEL: Late transfers blijven binnensijpelen, Newcastle haalt nog extra verdediger

Federico Fernandez tekende vanavond nog een tweejarig contract bij Newcastle. De Argentijnse verdediger kent coach Rafa Benitez nog van bij Napoli.


OFFICIEEL Leicester City heeft nieuwe verdediger (áls hij zijn werkvergunning krijgt)

Leicester City heeft een akkoord met Freiburg voor Turks international Caglar Söyüncü. Hij tekent voor vijf jaar, op de voorwaarde dat zijn werkvergunning in orde geraakt. Met de transfer is ruim 20 miljoen euro gemoeid.


OFFICIEEL: Spaanse doelman voor een jaartje naar de Premier League

Zoals aangekondigd ruilt Sergio Rico Sevilla een jaartje in voor Fulham.


OFFICEEL: Fulham haalt concurrent voor Odoi

Linksback Joe Bryan komt over van tweedeklasser Bristol en heeft zonet een overeenkomst gesloten met Fulham voor een vierjarig contract met optie op één jaar extra. Hij heeft hetzelfde profiel als Belgische verdediger Denis Odoi.


OFFICIEEL: Wat een Transfer Deadline Day voor Everton, nóg een transfer vanuit Barcelona
Foto: © Photonews

André Gomes trekt naar Everton

Everton kende een enorm drukke Transfer Deadline Day en kondigde ook nog een derde transfer aan. De banden met FC Barcelona zijn nog steeds uitstekend en de Catalanen sturen een middenvelder voor een jaartje naar Liverpool. (Lees meer)


Leicester ziet kampioenenmaker definitief vertrekken

Leonardo Ulloa gaat Leicester dan toch nog verlaten volgens Sky Sports. Hij trekt naar een club in Mexico. 


Tien deals kunnen er nog doorkomen

Volgens Sky Sports zouden er nog tien deals kunnen komen voor 20 uur Belgische tijd, omdat de Premier League tien formulieren zou hebben binnen gehad.


Everton zou dan toch nog een vierde topper gaan halen

Ook Kurt Zouma van Chelsea wordt nog genoemd bij Everton. De twee clubs zouden een formulier hebben getekend en kunnen nu nog tot 20 uur van club veranderen. 


Ings dan toch nog weg bij Liverpool?

Danny Ings van Liverpool zou mogelijk nog worden uitgeleend aan Southampton. Dat weet Sky Sports alvast. 


Toch nog een paar knappe transfers net op tijd klaar

De deals van Carlos Sanchez én Sergo Rico zijn helemaal afgerond geraakt. 


Yerry Mina trekt naar Everton

Everton is misschien wel de club die het meeste scoorde op de Transfer Deadline Day. Naast Bernard haalden ze ook nog een verdediger van Barcelona. (Lees meer)


Dan tóch nog wat beweging op TDD: Manchester City haalt olympische medaillewinnares

Transfer Deadline Day kwam bijzonder traag op gang, maar ondertussen was er wel transfernieuws in Manchester. (Lees meer)


Leicester haalt nog speler op in Duitsland

Caglar Soyuncu trekt van Freiburg naar Leicester.


OFFICIEEL: Belg op de valreep nog naar de Premier League
Foto: © photonews

Isaac Mbenza trekt naar Huddersfield

Doorbreken in de Jupiler Pro League lukte hem niet, maar in Frankrijk vond een jonge Belg zijn vertrouwen terug. Intussen ligt er een Engels bod op tafel dat hij moeilijk kan weigeren. (Lees meer)


Ngawa heeft al nieuwe club

Pierre-Yves Ngawa zet zijn carrière voort in Italië en zal er tekenen bij Perugia. De 26-jarige Luikenaar was transfervrij na de financiële problemen bij Avellino. 


'West Ham haalt international op bij Fiorentina'

Carlos Sánchez van Fiorentina zou wel heel dichtbij een transfer naar West Ham zitten. Volgens Sky Sports heeft hij zijn medische testen alvast afgelegd.


Bernard komt voor vier jaar naar Everton

Had je ons gezegd dat de grootste transfer van de allerlaatste dag in Engeland een gratis transfer zou zijn, we hadden je wellicht gek verklaard. Maar het is daarom niet minder waar. (Lees meer)


Chelsea leent speler uit aan Bristol City


Fulham zet door

Fulham wil nu ook Luciano Vietto gaan huren van Atlético Madrid. Wil het nog tot een deal komen, dan moeten ze zich wel gaan haasten. 


United lijkt speler kwijt te spelen

Volgens Sky Sports zou Fulham dichtbij een uitleenbeurt van Timothy Fosu-Mensah van Manchester United zitten. 


Cardiff heeft gedroomde speler bijna beet

Cardiff City gaat Harry Arter aantrekken. De middenvelder komt op huurbasis over van Bournemouth en de deal is bijna rond. 


OFFICIEEL: Kalinic naar Spanje

Nikola Kalinic is - zoals verwacht - naar Spanje getrokken. De aanvaller van AC Milan tekende een meerjarig contract bij Atlético Madrid.


OFFICIEEL: Brentford schiet in actie

Brentford schiet met een dik uur op de teller in actie. Het haalt met Canice Carroll van Oxford United en Jan Zamburek van Slavia Praag twee talentjes naar het team. De 19-jarige middenvelder en de 17-jarige middenvelder komen vooral voor de B-ploeg.


Ospina heeft akkoord

Volgens de Engelse pers heeft doelman Ospina een persoonlijk akkoord om Arsenal te verlaten voor Besiktas. 


Everton wil gaan shoppen bij Manchester United - het begin van de katalysator?

Everton zou er graag nog snel Marcos Rojo bijhalen van Manchester United. Wordt dat de transfer die meteen een en ander gaat inluiden aan inkomende zijde bij The Mancunians? 


'Ex-speler van Anderlecht en KV Mechelen keert snel terug naar België'
Foto: © photonews

Sofiane Hanni (ex-KV Mechelen, Anderlecht) is volgens de Russische pers op weg terug naar België

Diverse spelers kwamen deze zomer terug naar de Jupiler Pro League na een mislukt avontuur in het buitenland. Mogelijk kunnen we er deze maand nog eentje extra verwelkomen. (Lees meer)


Watford droomt van Livermore

Watford wil erg graag Jake Livermore van West Bromwich Albion voor een jaartje huren. De 28-jarige middenvelder ligt er nog tot 2021 onder contract. 


Schiet Brighton onder de veren van Fulham?

Martin Montoya leek op weg naar Fulham, maar nu wil Brighton & Hove Albion nog onder de veren schieten en zélf de verdediger binnenhalen. 


Islam Slimani heeft transfer bijna beet

Islam Slimani zal door Leicester voor een jaartje worden uitgeleend aan Fenerbahçe. Dat meldden alvast Engelse bronnen. 


Naast Yerri Mina nóg een speler van Barcelona naar Everton

Naast Yerry Mina zou ook André Gomes op weg zijn naar Everton, zij het op huurbasis. Hij doet ook zijn medische testen net als Mina. 


Ayew wisselt van Premier League club!

Jordan Ayew zou op huurbasis van Swansea City naar Crystal Palace kunnen trekken. 


Deze speler trekt niet naar Wolverhampton

Definitief: de deal van Oleksandr Zinchenko van Manchester City naar Wolverhampton zal niet doorgaan. De Oekraïner wil gewoon bij Manchester City blijven. 


? OFFICIEEL: Dendoncker naar de Premier League op huurbasis
Foto: © photonews

Dendoncker is nu echt op weg naar Wolverhampton

Leander Dendoncker zag zijn droomtransfer naar de Premier League al een paar keer afspringen, maar nu lijkt het er dan toch van te komen. (Lees meer)


Trekt Ousmane Dembélé nog naar Arsenal?

Met amper drie uur te gaan tot de Engelse transfer deadline, zou er toch nog een enorme transfer aan kunnen komen. (Lees meer)


Wolverhampton kondigt aan ... maar het is nog niet Dendoncker

Wolverhampton heeft John Kitolano van Odd voor drie seizoenen getekend. Dat heeft de club officieel bekendgemaakt. Het is nu wachten op de handtekening van Leander Dendoncker ...


Swansea gaat shoppen in Schotland

Declan John zou medische testen aan het afleggen zijn bij Swansea City. De tijd begint stilaan te dringen voor de linksachter van Glasgow Rangers.


Everton ziet middenvelder naar Championship vertrekken

Everton-middenvelder Muhamed Besic gold lang als een groot talent, maar gaat op zijn 25ste toch zijn carrière verderzetten op een lager niveau. Hij zou voor ongeveer zeven miljoen de overstap maken naar Middlesbrough.


Stevige transfer voor Cardiff

Cardiff City heeft nog een transfer te pakken. De 24-jarige middenvelder Victor Camarasa komt voor één seizoen op huurbasis over 


'Vandaag geen nieuws over Origi, Mignolet of Markovic'

Bij Liverpool zijn er nog flink wat spelers die weg mogen. Markovic, Mignolet en Origi zijn er drie waar we zeker naar uitkijken. Op Transfer Deadline Day zal er vermoedelijk niets gebeuren, om ze elders in Europa te stallen is er nog tijd tot 31 augustus. Dat weet alvast Sky Sports.


Boateng traint mee bij Bayern, maar ...

Jerome Boateng wordt nog steeds gelinkt aan zowel Manchester United als PSG, maar van een deal is voorlopig nog geen sprake. Hij trainde gewoon mee in München. 


Limbombe is zijn legertje makelaars beu: "Hij is de enige echte"
Foto: © photonews

Anthony Limbombe zweert voortaan bij Mogi Bayat

Dat Anthony Limbombe voorlopig nog altijd niet in de Premier League voetbalt, ligt vooral aan het kluwen managers dat hem bij elke club aanbiedt. Nu heeft hij dan toch een duidelijke keuze gemaakt. (Lees meer)


OFFICIEEL: Preston heeft prijs bij Manchester City

Lukas Nmecha trekt van Manchester City naar Preston voor een huurbeurt van een volledig seizoen. Dat nieuws is officieel gemaakt. 


Anderlecht kreeg de Tsjechische spits Michael Krmencik aangeboden afgelopen winter, nu wil Club Brugge hem

Diaby vertrekt mogelijk nog bij Club Brugge en dus mag er een spits bij voor blauw-zwart. Daarbij komen ze uit bij een Tsjechische aanvaller. (Lees meer)


Haalt Tottenham dan toch nog een speler binnen?

De transfer van Jack Grealish van Aston Villa naar Tottenham zit in het slop, maar volgens TalkSport zou het er toch nog van kunnen komen. 


Lucas Perez gaat naar West Ham United voor drie jaar

Ook bij Arsenal staat de transfermolen niet stil. De Londense club kon nog een overbodige speler verkopen aan een buur. (Lees meer)


Natte broek voor reporter!

Ook grappig: een reporter van Sky Sports kreeg tijdens zijn live-optreden een natte broek toegemeten, met dank aan speler Van Aanholt. 


Bod van bijna 60 miljoen van Wolverhampton, maar ze krijgen nee op het rekest

Wolverhampton Wanderers hebben een bod van bijna 60 miljoen euro gedaan op Franck Kessie van Atalanta, vorig jaar uitgeleend aan AC Milan. Dat weet alvast CalcioMercato. De Italianen zouden het bod echter naast zich hebben neergelegd. 


Burnley wil shoppen bij Everton

Burney heeft volgens de Engelse media interesse in Yala Bolasie van Everton. Hij ligt er wel nog tot 2021 onder contract.


Henriksen naar Cardiff? Néén!

Michelle Owen van Sky Sports gaf aan dat Markus Henriksen van Hull City niet in de belangstelling staat van Cardiff City. Dat gerucht mag dus de vuilbak in. 


Voormalige Barça-back wordt concurrent voor Odoi bij Fulham
Foto: © photonews

Fulham wil Martin Montoya aantrekken

Met Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic en Denis Odoi is Fulham een interessant team om volgen dit seizoen in de Premier League. Al krijgt die laatste wellicht zware concurrentie. (Lees meer)


Fulham roert zich voor ... doelman

Sergio Rico wordt volgens Sky Sports genoemd bij Fulham. De doelman zou op huurbasis kunnen overkomen van Sevilla. 


Luka Modric lijkt van Real Madrid naar Inter te verhuizen

De geruchten bij Real Madrid rond Luka Modric worden steeds groter. De Kroaat - op het WK in Rusland nog uitgeroepen tot beste speler van het toernooi - lijkt op weg naar de uitgang. Het Italiaanse Inter zou zijn nieuwe bestemming worden. (Lees meer)


Diego Godin op de radar van Manchester United

Bij Manchester United wil José Mourinho er nog minstens één centrale verdediger bij, Toby Alderweireld staat hoog op het lijstje, maar nu kwam daar nog een andere concurrent bij. (Lees meer)


Middlesbrough zat op Sclessin om speler Standard te scouten

Volgens Het Laatste Nieuws was er een scout van Middlesbrough aanwezig op Sclessin voor Uche Agbo tijdens de match tussen Standard en Ajax. Of ze de komende vijf jaar nog gaan ageren? Dat zal nu moeten blijken. 


Stoke wil ook nog een deal doen op transfer deadline day

Sam Clucas van Swansea staat volgens Sky in de belangstelling van Stoke City. Zij willen er de 28-jarige speler graag bijhebben.


OFFICIEEL: Lokomotiv Moskou spendeert 9 miljoen euro aan aanvaller

FC Lokomotiv Moscow heeft Fedor Smolov overgenomen van Krasnodar. De 28-jarige aanvaller heeft negen miljoen euro gekost.  


Concurrentie vanuit Italië voor Denayer

Jason Denayer stond al in de belangstelling van Celtic Glasgow, maar nu zou volgens Het Nieuwsblad ook Torino zich roeren.


OFFICIEEL: Veerman heeft nieuwe club

De 27-jarige aanvaller Henk Veerman vertrekt bij sc Heerenveen en tekent een driejarig contract bij FC St. Pauli.


OFFICIEEL: Leicester City haalt centrale verdediger binnen

Leicester City was er al even mee bezig, maar heeft nu ook beet op Transfer Deadline Day. Het haalt Filip Benkovic op bij het Kroatische Dinamo Zagreb.


Deal op slotdag? 'Twee topclubs uit Premier League springen in de dans voor speler van Racing Genk'
Foto: © photonews

Deal op slotdag? 'Twee topclubs uit Premier League springen in de dans voor speler van Racing Genk'

KRC Genk neemt het donderdagavond op tegen Lech Poznan in de Europa League. Ondertussen wordt er naarstig aan een speler getrokken. (Lees meer)


Officieel: ook in Frankrijk is er beweging

Reims heeft met Hyun-jun Suk een speler binnengehaald van Troyes.


Toby Alderweireld krijgt de voorkeur op Maguire, maar komt de transfer er wel?

Manchester United heeft nog steeds een centrale verdediger op het oog. Daarvoor bewandelt het meerdere pistes waaronder een Rode Duivel. (Lees meer)


Transfer Anderson Esiti op de helling? Spaanse club haalt concurrent binnen

Opmerkelijk: Levante - dat al even aasde op Anderson Esiti - heeft volgens Spaanse bronnen inmiddels Nikola Vukcevic binnengehaald. Hij speelt op dezelfde positie als de Buffalo en zou voor negen miljoen euro overkomen van Braga.


Ivan Rakitic heeft clubs voor het uitkiezen

Zowel PSG als Monaco zitten achter de veren van Rakitic (Barcelona). Een deal hoeft vandaag niet rond te zijn, in Frankrijk en Spanje sluit de transfermarkt pas op 31 augustus.


Engelse international op weg naar de Bundesliga

Volgens Engelse bronnen zou Danny Rose, nog op het WK actief bij Engeland, richting Schalke trekken op uitleenbeurt. Het zou een serieuze transfer zijn voor Die Königsblauen.


OFFICIEEL: Chelsea haalt topmiddenvelder binnen

OFFICIEEL: Chelsea haalt topmiddenvelder binnen

Chelsea deed al enkele deals deze zomer en nu kwam daar nog een officiële aanwinst bij. Niemand minder dan Mateo Kovacic trekt naar Londen. (Lees meer)


Everton heeft Yerri Mina bijna beet

Everton zou Yerri Mina kunnen ophalen bij Barcelona. De speler kwam daar in januari 2017 aan en zou nu dus naar de Premier League kunnen trekken. 


OFFICIEEL: Roeselare haalt versterking uit Tsjechië

KSV Roeselare zit niet stil, de club uit 1B heeft zopas een transfer afgerond. Gino Van Kessel is de langverwachte nieuwe spits op Schiervelde. Hij kwam in het verleden uit voor AZ, Ajax, Slavia Praag en Trencin.


Nicklas Pedersen verlaat KV Mechelen voor het Nederlandse FC Emmen

Pedersen trainde de afgelopen dagen niet meer mee bij Malinwa en de 30-jarige aanvaller heeft nu ook zijn transfer beet. Hij trekt naar de Nederlandse promovendus FC Emmen.


Everton wil Braziliaans international binnenhalen

Braziliaans international Bernard staat dicht bij een move naar Everton. Hij ondergaat momenteel zijn medische testen om de deal zo snel mogelijk rond te maken. 


Bacary Sagna trekt naar Montreal Impact

Na een avontuur bij het Italiaanse Benevento heeft Bacary Sagna een nieuw avontuur klaarzitten. Hij trekt naar de MLS. (Lees meer)


Mourinho maakt zich zorgen

José Mourinho heeft op zijn persconferentie voor de match tegen Leicester City aangegeven dat hij niet te veel transfers verwacht op Transfer Deadline Day van zijn team. Is het druk zetten op het bestuur of komt het niet goed? 


OFFICIEEL: Manchester City heeft als eerste beet, maar Club Brugge zal niet kunnen meeprofiteren
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Manchester City heeft als eerste beet, maar Club Brugge zal niet kunnen meeprofiteren van deal rond Daniel Arzani

Op het WK was hij nog actief voor Australië, nu trekt hij naar de Premier League. Of er nog een Belgische club van gaat profiteren? De kans is klein. (Lees meer)


Ayew lijkt op weg naar nieuwe club

Jordan Ayew is volgens Sky Sports op weg naar Crystal Palace. De spits zou overkomen van Swansea City op huurbasis.


Kara Mbodji kan naar Galatasaray

Het ziet er meer en meer naar uit dat Kara Mbodji zijn droomtransfer naar de Premier League niet zal krijgen. Als hij Anderlecht wil verlaten, staat er momenteel nog maar één club op de lijst die aan alle voorwaarden kan voldoen. (Lees meer)


Ajax zou 50 miljoen euro krijgen van Barcelona voor Frenkie de Jong

Ajax is het voorbeeld voor het nieuwe Anderlecht. Daar willen ze ook jeugd laten doorgroeien om later met grote winst door te kunnen verkopen. En het laatste voorbeeld van de succesformule van de Amsterdammers zal hun daarbij vast moed geven. (Lees meer)


Abdoulay Diaby zou voor het Portugese Sporting tekenen

Er wordt al een hele tijd een oplossing gezocht voor Abdoulay Diaby bij Club Brugge. De Malinese spits had aangegeven dat hij wou vertrekken en net als zijn collega's die op een transfer aasden werd hij door Ivan Leko van de groepstrainingen gehouden. Maar er kwam geen schot in de zaak. Tot nu... (Lees meer)


Anderson Esiti verhuist normaal gezien ook naar Levante

Geen spoor van Anderson Esiti gisteren toen AA Gent zich opmaakte om af te reizen naar Polen, waar het zijn Europa Cup-duel afwerkt tegen Bialystok. De bonkige middenvelder is immers op weg naar de uitgang. (Lees meer)


Alderweireld staat voor moeilijk seizoen: droomtransfer valt - zo goed als zeker - in het water

Toby Alderweireld zal bij Tottenham moeten blijven

Toby Alderweireld zal het niet makkelijk hebben dit seizoen. De verdediger weigerde eerder bij te tekenen bij Tottenham, maar zag door de stugge houding van de Spurs alle geïnteresseerden afhaken. Enkel een superbod van Manchester United kan hem vandaag nog bevrijden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties