Onbekende tegenstanders, maar Preud'homme weigert te onderschatten: "Ze hebben Galatasaray geklopt, hé"
Redactie
| 9 reacties

Preud'homme op z'n hoede voor Akhisar

Onbekende tegenstanders, maar Preud'homme weigert te onderschatten: "Ze hebben Galatasaray geklopt, hé"

Met Sevilla heeft Standard een absolute klepper geloot in de poulefase van de Europa League. Krasnodar en Akhisar Belediyespor, dat is andere koek. Preud'homme is op zijn hoede.

"Ik ken Krasnodar en die Turkse club eigenlijk niet zo goed", aldus Preud'homme in Het Laatste Nieuws. "Sevilla moet ik jullie wellicht niet voorstellen. Technisch verzorgd, Spaans voetbal. En recent nog drie keer de Europa League gewonnen." Hij verwacht dat ook de onbekende teams lastige klanten worden.

"Wat ik wel weet van die andere ploegen: Krasnodar speelt vaak Europees en heeft net als andere Russische clubs grote financiële mogelijkheden. Ik verwacht wel dat ze goede spelers hebben. Akhisar won vorig seizoen de beker én ze klopten Galatasaray onlangs in de Supercup. Mochten we Galatasaray geloot hebben, zou iedereen het een moeilijke tegenstander vinden. Nu spelen we tegen een ploeg waartegen ze verloren, dus..."

Leerproces

Hij wil nog niet te hard van stapel lopen. "Natuurlijk willen we zo ver mogelijk geraken - we hebben ambitie. Maar de realiteit is vaak nog een andere zaak. Kijk: het wordt een leerproces. We willen in Europa ervaring opdoen om verder te groeien als ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties