Leandro Trossard spreekt over onfortuinlijke blessure en gemiste kans als Rode Duivel - en hoe lost Clement zijn afwezigheid op?

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 4 reacties
Leandro Trossard spreekt over onfortuinlijke blessure en gemiste kans als Rode Duivel - en hoe lost Clement zijn afwezigheid op?
Foto: © photonews

De onfortuinlijke blessure van Leandro Trossard: een zware klap voor Genk én de Rode Duivels én iedereen die graag een topvoetballer in opmars aan het werk ziet. Na het statement van de club reageert hij nu zelf verontwaardigd op zijn wekenlange afwezigheid.

In Sarpsborg (3-1) was niet zo zeer het resultaat, maar wel de blessure van Leandro Trossard de grootste zorg. Het is al bij al minder erg dan gevreesd - schouderluxatie, geen operatie nodig - maar hij is evengoed enkele weken buiten strijd. 

Zo kan hij ondanks een nieuwe selectie nog altijd niet debuteren als Rode Duivel. "Dat maakt het extra zuur", zuchtte hij vlak voor de terugvlucht naar Maastricht bij HLN. "Een slechtere timing voor een blessure kon haast niet. Het is doodjammer, maar ik moet vooruitkijken." 

Hoe vervangen?

Trainer Philippe Clement moet dus een oplossing vinden voor de topper in Gent. "Er zijn een aantal opties om Trossard te vervangen", zei hij. "Ik wil de training van zaterdag afwachten om een aantal dingen uit te proberen. We zullen kijken wie het op welke manier invult." Zhegrova en Paintsil zijn de grootste kanshebbers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties