Roert Anderlecht zich straks op de transfermarkt? Gecontesteerde ex-speler ziet terugkeer naar het Astridpark wel zitten
Redactie
| 29 reacties

Sofiane Hanni zou een terugkeer naar Anderlecht wel genegen zijn

Roert Anderlecht zich straks op de transfermarkt? Gecontesteerde ex-speler ziet terugkeer naar het Astridpark wel zitten

Anderlecht kon eindelijk nog eens van de overwinning proeven op het veld van Zulte-Waregem. Paars-wit wendt zo (even) de crisis af. Toch is iedereen erover eens dat paars-wit een kwaliteitsinjectie nodig heeft. De wintermercato moet soelaas bieden.

Sofiane Hanni werd vorige winter verkocht door Anderlecht aan Spartak Moskou. De Algerijnse spelverdeler kwam in eerste instantie niet aan spelen toe bij de Russische topclub. Afgelopen zomer polste Hanni dan ook bij zijn goeie vriend Trebel of een terugkeer naar het Astridpark mogelijk was, volgens Het Nieuwsblad.

Ondertussen komt Hanni steeds meer aan spelen toe in Rusland, maar toch zou de spelmaker wel iets zien in een rentree naar de recordkampioen. Het is nog maar de vraag of de supporters van paars-wit dit graag zouden zien gebeuren, gezien hun haat-liefdesverhouding in het verleden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties