OHL kan eindelijk de Leuvense fans nog eens verwennen: "Maar de kleine foutjes moeten eruit"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties

Derrick Tshimanga weet dat de kleine foutjes uit het spel van OHL moeten

OHL kan eindelijk de Leuvense fans nog eens verwennen: "Maar de kleine foutjes moeten eruit"
Foto: © photonews

Derrick Tshimanga mocht wat het aanwezige publiek in Leuven betrof de wedstrijdbal mee naar huis nemen. De linksachter en ex-Rode Duivel vertaalde zijn snelheid en aanvalslust in een doelpunt en een assist voor de 1-0 en 2-1.

Het resulteerde uiteindelijk in een 4-1 zege voor OHL tegen Tubeke. "Dit doet deugd, want dit is een zeer belangrijke driepunter", vertelde Tshimanga meteen na de match.

"We zijn goed gestart met veel druk vooruit. Tubeke kwam niet aan voetballen toe, maar door die gelijkmaker lieten we ze eigenlijk opnieuw in de match komen. Maar ik was er zeker van dat we deze match tot een goed einde zouden brengen."

Foutjes

Enige minpuntje was dus de tegengoal waarbij Moore in de fout ging. "Die kleine foutjes moeten eruit, zeker als we in deze positieve spiraal willen blijven", zegt de linksback, goed voor een assist en een goal. "Op Roeselare gaan we er ook alles aan doen om de 3 punten te pakken om dan met een goed gevoel aan de tweede periode te beginnen."

OHL kon thuis pas voor de eerste keer winnen. Het geduld van de fans werd lang op de proef gesteld. "Ik hoop dat de fans voor de rest van het seizoen achter ons blijven staan. Ook in moeilijke tijden, want we hebben ze nodig", aldus Tshimanga

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties