Anderlecht-coach Vanhaezebrouck reageert op wansmakelijke Instagram-post van Ognjen Vranjes: "Dit is onaanvaardbaar"
Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 7 reacties

Anderlecht-coach Vanhaezebrouck reageert op wansmakelijke Instagram-post van Ognjen Vranjes

Anderlecht-coach Vanhaezebrouck reageert op wansmakelijke Instagram-post van Ognjen Vranjes: "Dit is onaanvaardbaar"
Foto: © photonews

Anderlecht-verdediger Ognjen Vranjes staat sinds dinsdagavond in het oog van de storm. Oorzaak is een hoogst ongelukkige Instagram-post over de fans van zijn ex-club AEK Athene.

De Ajax-supporters die naar Griekenland waren afgezakt, werden in het Champions League-duel tegen AEK bekogeld met bengaals vuurwerk en én een molotov-cocktail. Wansmakelijke beelden, maar dat had Vranjes niet zo begrepen. "Welcome to hell", schreef de Bosnische verdediger op Instagram. (Lees meer)

'Algemeen directeur'  bij Anderlecht Michael Verschueren distantieerde zich al van de actie. Ook coach Hein Vanhaezebrouck was niet te spreken over de Instagram-post. Opvallend: Vranjes daagde niet op voor de woensdagtraining.

Hier hoef je niet op te reageren

"Zijn afwezigheid had te maken met een blessure", opende Vanhaezebrouck het thema. (Lees meer) "Dit is onaanvaardbaar. Hier hoef je niet op te reageren, zelfs niet wanneer je deel zou uitmaken van die club. Mensen maken fouten. Dat heeft hij nu gedaan."

"Een boete helpt nu niet. We gaan samen met de directie (aanstaande vrijdag, nvdr.) met hem praten. Want het is nodig. Ik wil weten waarom hij dit deed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties