18-jarige speler Lokomotiv Moskou komt tragisch om het leven, onderzoek wordt gestart
Mathias Vranckx
| 0 reacties

Sergey Lomakin vriest dood na nachtje stappen in Moskou, maar ...

18-jarige speler Lokomotiv Moskou komt tragisch om het leven, onderzoek wordt gestart

Uitzonderlijk jammerlijk nieuws uit Rusland. Bij Lokomotiv Moskou verkeren ze in diepe rouw om het overlijden van een veel te jong talent. Het slachtoffer heet Sergey Lomakin. Er is een onderzoek gestart naar de oorzaak van zijn dood.

Lomakin is in enigszins verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Hij was na een medische keuring bij zijn club Lokomotiv Moskou op 30 november, met een vriend een stapje in het plaatselijke uitgaansleven gaan zetten. 

"Toen Lomakin niet thuis kwam, sloeg zijn moeder in paniek en verwittigde ze onmiddellijk de hulpdiensten", vertelt Het Nieuwsblad. Op 2 december kwam er plots een teken van leven, de gsm van de tiener werd opgepikt door de politie, maar toen mama Lomakin haar zoon opbelde nam een taxichaffeur op. De man vertelde dat haar zoon zijn mobiel toestel moet vergeten zijn in zijn wagen. 

Black-out

Vriend Ivan heeft ook een totale black-out over de desbetreffende avond. Meer dan waarschijnlijk ligt bevriezing aan de oorzaak van de dood van de jonge Rus. Maar om zeker te zijn, wordt er door de politie toch een onderzoek gestart zodat ze andere, meer lugubere zaken kunnen uitsluiten. 

Sergey Lomakin speelde voor de U21 van Lokomotiv. Dit seizoen speelde hij in totaal nog maar 88 minuten. Via de clubkanalen van de Russische voetbalploeg drukte het team zijn medeleven uit aan familie en vrienden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties