Australische interesse voor Robben en Ribéry

Redactie
Australische interesse voor Robben en Ribéry
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Australische interesse voor Robben en Ribéry

Oudgedienden Ribéry en Robben zien hun contract binnen enkele maanden aflopen bij Bayern München en mogen op zoek naar een nieuwe club. Volgens The Sydney Morning Herald is Western Sydney Wanderers kandidaat om het duo een contract aan te bieden.

Transfernieuws en Transfergeruchten 07/03

'Nigeriaanse aanvaller enkele maanden geleden al bijna van Standard, nu ook op radar van RSC Anderlecht'

Krijgen we binnenkort in navolging van Moses Simon, Kalu en anderen opnieuw een Nigeriaans wonderkind op onze voetbalvelden? Er is alvast interesse van meerdere topclubs. (Lees meer)


Tahith Chong volgend jaar in de Eredivisie?

Bij Manchester United denken ze eraan om hun goudhaantje Tahith Chong volgend seizoen uit te lenen. Ajax Amsterdam toonde al interesse.


Ranieri naar AS Roma?

Claudio Ranieri zou de nieuwe coach worden van AS Roma, waar ze nu op zoek gaan naar een nieuwe coach na de uitschakeling in de Champions League.


Ex-Kortrijkzaan kan rekenen op de interesse van Atlético Madrid

Vorig seizoen wisselde Youcef Atal de basiself nog vaak af met de invallersbank van KV Kortrijk, dit jaar speelt hij zich in de kijker bij Nice. Volgens het Franse Nice-Matin zou hij ondertussen in de belangstelling van Atlético Madrid staan.Transfernieuws en Transfergeruchten 06/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 08/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties