KV Oostende zoekt (alweer) een oplossing voor Lombaerts en beraadt zich ook over de huurspelers
Redactie
| 22 reacties

KV Oostende moet een beslissing maken omtrent Lombaerts en huurlingen Vanlerberghe, De Bock, Nastic en Nouri

KV Oostende zoekt (alweer) een oplossing voor Lombaerts en beraadt zich ook over de huurspelers

Nicolas Lombaerts stond dit seizoen zijn mannetje in de Oostendse verdediging, maar zijn hoge loon dateert nog uit de periode toen Marc Coucke de plak zwaaide aan de kust. De Kustploeg wil zijn contract graag verlengen en zoekt nu naar een oplossing.

Nicolas Lombaerts ligt nog tot 2020 vast bij KV Oostende. Bij de Kustploeg zijn ze tevreden over zijn prestaties en ze zouden hem graag nog wat langer bij de club willen houden. Peter Callant, de vorige voorzitter, stelde hem een contractverlenging van één jaar voor en het loon van Lombaerts zou gespreid over twee jaar worden uitbetaald.

De voormalige Rode Duivel ging daarmee akkoord volgens Het Nieuwsblad, maar Callant is niet langer de voorzittier van KVO. Zijn opvolger, Frank Dierckens, heeft de deal in de wachtrij gezet.

Daarnaast moet de West-Vlaamse club ook beslissingen gaan nemen over de gehuurde spelers. Vanlerberghe (Club Brugge) en De Bock (Leeds Unites) zouden te duur zijn. Definitieve overnames van Nastic (KRC Genk) en Nouri (Valerenga) ziet de Kustploeg wél zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties