Supporters Lokeren nemen afscheid van 1A met een stoet naar Daknam: "Wij willen hiermee bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren"
Redactie
| 7 reacties

Supporters van Lokeren nemen afscheid in stijl van competitievoetbal in 1A

Supporters Lokeren nemen afscheid van 1A met een stoet naar Daknam: "Wij willen hiermee bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren"

Zondag is het zover: Lokeren speelt dan zijn laatste wedstrijd in 1A, al moeten we met het matchfixing onderzoek in het achterhoofd wel met twee woorden blijven spreken. De supporters willen afscheid nemen in stijl en zetten een heus evenement op poten.

Lieven Herié is een van de medeorganisatoren van de actie. In Het Nieuwsblad doet hij de plannen uit de doeken.

"Er wordt op de Markt van Lokeren een podium voorzien. De start van ons evenement wordt gegeven door kapitein Killian Overmeire, samen met Olivier Deschacht, Davino Verhulst en trainer Glen De Boeck. Acteur Bart Van Avermaet is de gastheer op het podium. Wij hopen zondag ook een pak oud-spelers te mogen verwelkomen."

“Er volgt nadien een plejade aan dj’s, met onder andere Radio Rommelmarkt en Dirk Stoops. Voor de kinderen zijn twee springkastelen, waaronder het Sporting Lokeren kasteel, opgesteld. De club zelf is ook aanwezig met een merchandisingstand."

Mars naar Daknam

"De supporters kunnen daar tevens de unieke #wijzijnlokeren t-shirts en sweaters kopen. De opbrengst daarvan gaat integraal naar de kosten die het evenement met zich meebrengt. We horen ondertussen van overal dat de laatste thuismatch heel veel volk op de been zal brengen, ook supporters die in de loop van de jaren minder aanwezig waren tonen interesse."

"Na 16u00 trekken wij in stoet naar het Daknamstadion om er getuige te zijn van de match tegen Cercle Brugge. Wij willen hiermee bewijzen dat er nog een toekomst weggelegd is voor het voetbal in Lokeren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties