Diegem Sport heeft opnieuw beet

Redactie
Diegem Sport heeft opnieuw beet
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Diegem Sport heeft opnieuw beet

Diegem Sport heeft zijn tweede inkomende transfer voor volgend seizoen al te strikken. Het heeft een akkoord bereikt met Arnaud De Cuyper.

Transfernieuws en Transfergeruchten 27/03

Gabriel Lemoine van Club Brugge staat in de belangstelling van Monaco en Juventus

De beloften van Club Brugge hebben indruk gemaakt op de Viareggio Cup door de halve finales te halen. Na winstmatchen tegen AC Milan en Inter moeten ze na strafschoppen de duimen leggen tegen Bologna. EĂ©n van de jeugdige talenten speelde zich ook in de kijker. (Lees meer)


'Barcelona wil uithalen en shoppen bij Manchester United met meer dan 120 miljoen euro'

Marcus Rashford zou bij Manchester United moeten blijven, maar in de Engelse pers gonst het ondertussen van de geruchten. Zo zou hij meer dan 120 miljoen euro moeten opleveren voor ... Barcelona. 


'(Minstens) vier teams uit play-off 1 tonen interesse voor kwieke winger met 7 goals en 6 assists'

'(Minstens) vier teams uit play-off 1 tonen interesse voor Nana Ampomah van Waasland-Beveren'

De transferzomer zou wel eens bijzonder vurig kunnen worden in de Jupiler Pro League, temeer diverse teams in elkaars vaarwater zullen terechtkomen. (Lees meer)


UPDATE: 'Ploegmaats bij zijn land wensen speler Standard al proficiat met overgang naar Ajax'

Bij Ajax durven ze al eens veel geld krijgen voor een transfer, maar ze zijn ook niet te beroerd om flink te investeren in nieuwkomers. Dat lijken ze nu ook in Luik te komen doen. (Lees meer)


Manchester United heeft duidelijke plannen met goudhaantjes

Paul Pogba en Marcus Rashford mogen beiden onder geen beding vertrekken bij Manchester United. Coach Solskjaer en de clubleiding geloven in hen op de lange termijn, weet The Telegraph.Transfernieuws en Transfergeruchten 26/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties