Guardiola geeft meer uitleg over de blessure van Kevin De Bruyne: "Zonde, want de belangrijkste matchen staan voor de deur"
Nils Wens
| 0 reacties

Kevin De Bruyne verliet deze middag geblesseerd het veld

Guardiola geeft meer uitleg over de blessure van Kevin De Bruyne: "Zonde, want de belangrijkste matchen staan voor de deur"

Manchester City deed deze middag een goede zaak door te winnen van Tottenham. Daardoor blijven ze topfavoriet om de titel te halen. Toch was er ook minder nieuws: Kevin De Buyne moest geblesseerd van het veld.

De Rode Duivel moest al na 40 minuten het veld verlaten. Hij zou een spierblessure hebben opgelopen. Zo is het seizoen van De Bruyne er eentje met ups en downs. Hij was namelijk nog maar net terug van een hamstringblessure.

Ook Pep Guardiola zag dit uiteraard liever niet gebeuren. "Ik heb nog niet gesproken met Kevin of met de dokters. We zullen het morgen moeten bekijken. Maar ik ben er vrij zeker van dat we Kevin moeten missen op de volgende speeldag tegen Manchester United."

Belangrijkste luik van het seizoen

Guardiola denkt dat het ligt aan het feit dat De Bruyne niet veel voorbereiding had. "De matchen komen razendsnel na elkaar. Het was moeilijk om Kevin een goede voorbereiding te geven na zijn blessure. Nu komt het belangrijkste luik van het seizoen eraan. Het is zonde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties