Spitsen op de bank: lof voor Lukaku en Origi, twijfels over Benteke

Bart Somers
Bart Somers
| 0 reacties
Spitsen op de bank: lof voor Lukaku en Origi, twijfels over Benteke

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Engelse talkSPORT maakte een analyse van spitsen die in de Premier League geen certitude zijn in de basiself van hun club. Twee Rode Duivels scoren goede punten, voor een andere ziet de sportwebsite de zaken eerder somber in.

Romelu Lukaku krijgt zelfs de 1ste plaats in de top 20 van talkSPORT, dat de spelers van uitstekend tot hopeloos rangschikte. Onze landgenoot is dan ook geen echte bankzitter natuurlijk, als hij niet start, komt dat eerder door de rotatie met Marcus Rashford. Er wordt gewezen op het hoongelach dat hij soms krijgt voor zijn balaannames en zijn houterige stijl, maar 12 goals in 29 wedstrijden maken de nodige indruk.

Achter Lukaku vinden we spelers als Olivier Giroud en Fernando Llorente, om op plaats 6 uit te komen bij Divock Origi. De speler van Liverpool wordt geloofd omwille van de impact die hij heeft tijdens de weinige kansen die Jurgen Klopp hem gunt. talkSPORT wijst er ook nog eens op dat het geen cadeau is om op te boksen tegen een titularis van het kaliber van Salah. 


Op de 11de plek komen we Christian Benteke tegen, die bij zijn ploeg Crystal Palace slechts 3de keuze is achter Michy Batshuayi en Wilfried Zaha. talkSPORT wijt dit vooral aan een gebrek aan vertrouwen en moeilijkheden om de goeie vorm te pakken te krijgen, en daar valt wat voor te zeggen. De website twijfelt eraan of Benteke in staat is het tij te doen keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties